Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Δύο νεκροί από πτώση μικρού αεροσκάφους κοντά σε σχολείο.

Το μικρό αεροπλάνο έπεσε σε κεντρικό δρόμο του Σίδνεϊ.
Το μικρό αεροπλάνο έπεσε σε κεντρικό δρόμο του Σίδνεϊ.
Τουλάχιστον δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα όταν ένα μικρό, τουριστικό αεροσκάφος, συνετρίβη και εξερράγη σε δρόμο του Σίδνεϊ, κοντά σε ένα σχολείο, όπως ανέφερε η τοπική αστυνομία.

 

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Ρέι Κίνγκ, είπε ότι πέντε άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και δύο μαθητές, υπέστησαν σοκ και χρειάστηκε να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
 
Το μικρό αεροπλάνο έπεσε σε έναν πολυσύχναστο δρομο της πόλης, χτύπησε σε μια κολόνα του ηλεκτρικού και κατόπιν τυλίχτηκε στις φλόγες. Ο οδηγός ενός αυτοκινήτου που μετέφερε παιδιά στο σχολείο κατάφερε να αποφύγει τη σύγκρουση με το αεροπλάνο αλλά υπέστη σοκ. “Ο οδηγός είδε το αεροπλάνο και σταμάτησε αμέσως”, είπε ο εκπρόσωπος.

 
“Πιστεύουμε ότι τουλάχιστον δύο άνθρωποι που επέβαιναν στο αεροπλάνο έχουν σκοτωθεί”, πρόσθεσε ο Κινγκ, διευκρινίζοντας ότι “σαν από θαύμα”, ούτε το σχολείο ούτε και κάποια από τις γειτονικές κατοικίες υπέστησαν ζημιές. Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 8:10, τοπική ώρα, λίγα λεπτά πριν ανοίξει το σχολείο.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω της πρόσκρουσης του αεροσκάφους στην κολόνα χιλιάδες κτήρια της περιοχής έμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε