Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Είναι κεφάτη, γύρισε απο διακοπές!

Είναι κεφάτη, γύρισε απο διακοπές!

Η καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ επέστρεψε από τις διακοπές της στη βόρεια Ιταλία “ορεξάτη” για δουλειά, δήλωσε από το Βερολίνο ο εκπρόσωπός της.

“Η καγκελάριος αισθάνεται όπως όλοι όσοι επιστρέφουν από τις διακοπές αφού απόλαυσαν την αλλαγή στους ρυθμούς. Όμως ταυτόχρονα επιστρέφει στη δουλειά με χαρά”, είπε ο Στέφεν Ζάιμπερτ στους δημοσιογράφους. “Έχει πολλή όρεξη, πολλή ενέργεια. Θα το δείτε τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες”, πρόσθεσε.

Η 58χρονη καγκελάριος βρίσκεται αντιμέτωπη με νέες προκλήσεις εξαιτίας της κρίσης χρέους στην ευρωζώνη, που διανύει το τρίτο έτος της, ενώ ταυτόχρονα υπάρχουν ενδείξεις ότι η γερμανική οικονομία επιβραδύνει.

Παράλληλα αυξάνονται οι εντάσεις και στον κεντροδεξιό κυβερνητικό συνασπισμό ενόψει των βουλευτικών εκλογών του χρόνου. Πάντως η δημοτικότητα της Μέρκελ βρίσκεται σήμερα στο υψηλότερο σημείο της τα τελευταία δύο χρόνια.

Αφού πέρασε τις διακοπές της κάνοντας πεζοπορία σε ένα ορεινό χωριό κοντά στο Μεράνο η Μέρκελ αναμένεται να προεδρεύσει του υπουργικού συμβουλίου την Τετάρτη και κατόπιν θα αναχωρήσει για επίσημη επίσκεψη στον Καναδά.

Διαβάστε

«Οι Έλληνες βλέπουν τη Μέρκελ σαν συγγενή του Χίτλερ»

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε