Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Εισβολή ενόπλων στο μεγαλύτερο τουρνουά πόκερ της Γερμανίας

Εισβολή ενόπλων στο μεγαλύτερο τουρνουά πόκερ της Γερμανίας

Τουλάχιστον τέσσερις ένοπλοι εισέβαλαν χθες Σάββατο σ’ ένα μεγάλο ξενοδοχείου του Βερολίνου όπου διεξαγόταν το μεγαλύτερο τουρνουά πόκερ της Γερμανίας και έκλεψαν ένα χρηματικό ποσό.

“Επτά άτομα τραυματίσθηκαν ελαφρά” από τον πανικό που προκλήθηκε από την επίθεση, η οποία σημειώθηκε γύρω στις 14.15 (τοπική ώρα, 15.15 ώρα Ελλάδας), σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας. 

Οι μασκοφόροι κακοποιοί, “εφοδιασμένοι με πιστόλια και με μια ματσέτα”, ανέβηκαν στον πρώτο όροφο του ξενοδοχείου Grand Hyatt που βρίσκεται στην Ποτσντάμερ Πλατς, στο κέντρο της γερμανικής πρωτεύουσας, και “απαίτησαν χρήματα από τους εργαζομένους”, προστίθεται στην ανακοίνωση. Ένα μέλος της υπηρεσίας ασφαλείας κατάφερε να συγκρατήσει για λίγο έναν από τους κακοποιούς, αλλά τραυματίσθηκε όταν του επιτέθηκε η υπόλοιπη συμμορία, σύμφωνα με την αστυνομία.

Στη διάρκεια της σύγκρουσης, “οι επιτιθέμενοι έχασαν ένα σάκκο που περιείχε μεγάλο μέρος της λείας τους”, το ύψος της οποίας δεν αποκαλύφθηκε, και διέφυγαν προς την κατεύθυνση του μεγάλου εμπορικού κέντρου που υπάρχει στην πλατεία, στην οποία συχνάζουν πολλοί τουρίστες.

Η εταιρεία European Poker Tour που διοργανώνει το τουρνουά έκανε γνωστό πως επρόκειτο για μια ομάδα έξι κακοποιών, οι οποίοι φαίνεται πως δελεάστηκαν από το έπαθλο του ενός εκατομμυρίου ευρώ που απονέμεται στον νικητή.

Ρεπορτάζ του Russia Today

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε