Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Έκαναν σεξ μέρα μεσημέρι έξω από εμπορικό κέντρο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έκαναν σεξ μέρα μεσημέρι έξω από εμπορικό κέντρο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κάποιοι άνθρωποι είναι… ασυγκράτητοι! Όπως οι δύο αυτοί νέοι οι οποίοι δεν πτοήθηκαν ούτε από το άβολο τσιμέντο, αλλά ούτε και από το… υπέρλαμπρο φως της ημέρας και καταγράφηκαν σε βίντεο να κάνουν σεξ έξω από εμπορικό κέντρο!

Το περιστατικό έγινε στο Σαν Ντιέγκο των Ηνωμένων Πολιτειών κι έξω από ένα εμπορικό κέντρο στο οποίο εκείνη την ώρα βρίσκονταν δεκάδες έφηβοι!

Για μόλις 15 λεπτά άντεξαν… ντυμένοι!

Μία δημοσιογράφος, η Itica Milanes κατάφερε να βρει το επίμαχο, ακατάλληλο βίντεο καθι να μιλήσει με μία γυναίκα η οποία ήταν αυτόπτης μάρτυρας!

Η Christy Peterson είπε πως αυτό που είδε “ήταν απίστευτο”. Ένας άνδρας και μία γυναίκα, για τους οποίους η τοπική αστυνομία είπε πως είχαν μόλις γνωριστεί (!) σε ένα λεωφορείο, άρχισαν ξαφνικά να… κυλιούνται στα πατώματα έξω από το μαγαζί της.

Ακόμη δήλωσε πως το ζευγάρι φαίνεται να μην ασχολήθηκε και ιδιαίτερα με το γεγονός πως η ώρα ήταν 3:30 το απόγευμα και περιτριγυρίζονταν από πολύ κόσμο.

Η ίδια δηλώνει πως πανικοβλήθηκε, η ασφάλεια δεν έφτασε ποτέ στο σημείο κι έτσι αναγκάστηκε να καλέσει την αστυνομία. Το πιο ενδιαφέρον βέβαια είναι πως παρόλο που έφτασε στο σημείο η αστυνομία, οι δύο νέοι δεν φάνηκαν να πτοούνται και ήταν αγκαλιασμένοι ακόμη και την ώρα που οι αστυνομικοί τους βεβαίωναν τα πρόστιμα!

Ο άνδρας, ο οποίος ήταν σχεδόν 21 ετών μεταφέρθηκε φορώντας χειροπέδες στην φυλακή, ενώ η γυναίκα ήταν 37 ετών!

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: thedenverchannel.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε