Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Έκαναν σεξ στο γραφείο αλλά δεν ήξεραν πως τους έβλεπαν… όλοι! (VIDEO)

Έκαναν σεξ στο γραφείο αλλά δεν ήξεραν πως τους έβλεπαν… όλοι! (VIDEO)

Το σεξ στο γραφείο είναι μια φαντασίωση για πολλούς αλλά ένα ζευγάρι στη Νέα Ζηλανδία μετανιώνει πικρά που την έζησε. Γιατί μαζί του, την… έζησαν και εκατομμύρια άλλοι!

Η ιστορία μας έρχεται από το Κράιστσερτς της Νέας Ζηλανδίας.

Ήταν βράδυ και όλοι είχαν φύγει από τα γραφεί της ασφαλιστικής εταιρίας. Είχαν μείνει μόνο ένας άνδρας και μια γυναίκα. Που αποφάσισαν να ζήσουν τη φαντασίωση που λέγαμε: σεξ στο γραφείο.

Πίστευαν πως τα φιμέ τζάμια του κτιρίου θα τους προστάτευαν από τα αδιάκριτα βλέμματα. Αλλά κάθε άλλο παρά τους προστάτευσαν.

Απέναντι από το κτίριο της εταιρίας όπου το παράνομο ζευγάρι ζούσε τις… στιγμές πάθους βρίσκεται το μπαρ Κάρλτον. Όταν οι θαμώνες του είδαν τι γινόταν έκαναν δυο πράγματα: πήραν τα ποτά τους και στράφηκαν προς την πλευρά της εταιρίας και μετά σήκωσαν τα κινητά τους για να βγάζουν φωτογραφίες και video.

Και όχι μόνο κατέγραψαν τα πάντα, αλλά μετά τα ανέβασαν και στο internet.

Φυσικά, το διαδίκτυο έχει γεμίσει video και φωτογραφίες του ζευγαριού που κάνει σεξ στο γραφείο. Μόνο που μια απ’ όσους είδαν το καυτό video ήταν και η σύζυγος του… πρωταγωνιστή…

Ακολούθησε σάλος και στην εταιρία, η διοίκηση της οποίας ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό. Πλέον, είναι άγνωστη η… μοίρα και των δυο.

Πηγή: news.com.au

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε