Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Εκατομμυριούχος ο τζόγκερ που έσπρωξε γυναίκα στις ρόδες λεωφορείου [pics, vid]

Εκατομμυριούχος

– Εκατομμυριούχος τραπεζίτης ο 41χρονος που συνέλαβαν οι βρετανικές αρχές ως τον τζόγκερ που έσπρωξε γυναίκα στις ρόδες διερχόμενου λεωφορείου
– Αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στη σοκαριστική επίθεση και δηλώνει πως βρισκόταν στις ΗΠΑ τη στιγμή της επίθεσης
– Αφέθηκε ελεύθερος από τη Μητροπολιτική Αστυνομία μέχρι να διενεργηθούν συμπληρωματικές έρευνες

Μετά το σοκαριστικό βίντεο που κατέγραψε τον τζόγκερ να σπρώχνει γυναίκα στις ρόδες λεωφορείου, συνελήφθη ο 41χρονος εκατομμυριούχος Eric Bellquist. Οι δικηγόροι του Αμερικανού τραπεζίτη υποστηρίζουν ότι έχουν αδιάσειστες αποδείξεις πως βρισκόταν στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής τη στιγμή της επίθεσης. Ο εκατομμυριούχος αρνήθηκε μάλιστα οποιαδήποτε εμπλοκή στην τρομακτική επίθεση, με τις αρχές να τον αφήνουν ελεύθερο μέχρι τη διενέργεια συμπληρωματικών ερευνών.

Ο Αμερικανός εκατομμυριούχος επενδυτικός τραπεζίτης, που εργάζεται για την εταιρεία επενδύσεων Hutton Collins, συνελήφθη από τη Μητροπολιτική Αστυνομία ως ο τζόγκερ που έσπρωξε την 33χρονη γυναίκα στις ρόδες λεωφορείου. Οι δικηγόροι που τον εκπροσωπούν εξέδωσαν ανακοίνωση πως βρισκόταν στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής τη στιγμή της επίθεσης.

“Ο πελάτης μας έχει λανθασμένα εμπλακεί στην υπόθεση. Αρνείται κατηγορηματικά ότι είναι ο δράστης και έχει αδιάσειστες αποδείξεις ότι βρισκόταν στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής τη στιγμή του συμβάντος. Συνεπώς αναμένουμε ταχεία επίλυση αυτού του εντελώς αναληθούς ισχυρισμού”, αναφέρουν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή τους.

O Eric Bellquist, που ζει στο Λονδίνο, εντάχθηκε στο δυναμικό της εταιρείας επενδύσεων Hutton Collins το 2002. Έχει εκπροσωπήσει μάλιστα πολλές φορές τη Hutton Collins στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και ήταν υπεύθυνος για τις επενδύσεις της στο Caffe Nero.

Εκατομμυριούχος τραπεζίτης: Το σοκαριστικό βίντεο της επίθεσης

Ο οδηγός του λεωφορείου σημειώνει πως απλά έκανε τη δουλειά του. Έδειξε απίστευτα αντανακλαστικά και έκανε ελιγμό για να μην τη χτυπήσει. “Χάρηκε που τον αποκαλούν ήρωα. Απλά έκανε τη δουλειά του”, σχολίασαν συνάλεφοί του στην Go Ahead London. “Χαίρεται που μπόρεσε να αντιδράσει με αυτόν τον τρόπο και δεν τραυματίστηκε σοβαρά η 33χρονη γυναίκα”.

Στο βίντεο φαίνεται ένας τζόγκερ να τρέχει στη γέφυρα Putney και να σπρώχνει μια γυναίκα στις ρόδες του διερχόμενου λεωφορείου. Μετά από 15 λεπτά μάλιστα που γύρισε στο ίδιο σημείο η γυναίκα του ζήτησε τον λόγο αλλά ο τζόγκερ την αγνόησε επιδεικτικά.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις