Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Η εκδίκηση της Καμίλα! Έπεσε στην αγκαλιά του Καρόλου μετά την απιστία

Καμίλα

Με στόχο να κάνει τον τότε μελλοντικό σύζυγό της να ζηλέψει έπεσε η Καμίλα στην αγκαλιά του πρίγκιπα Καρόλου.

Η ζωή της δούκισσας της Κορνουάλης Καμίλα θα μπορούσε να είναι εντελώς διαφορετική. Αν ο πρώτος σύζυγος Andrew Parker Bowles δεν την είχε απατήσει με την πριγκίπισσα Άννα. Αυτό ισχυρίζεται η συγγραφέας Penny Junor στο βιβλίο της “The Duchess: The Untold Story”.

Η Καμίλα, σύμφωνα με τη συγγραφέα Penny Junor, ήθελε να δώσει ένα μάθημα στον τότε σύντροφό της Andrew Parker-Bowles. Ως μια μορφή εκδίκησης και για να τον κάνει να ζηλέψει έπεσε στην αγκαλιά του πρίγκιπα Καρόλου. Στις αρχές της δεκαετίας του 1970.

“Η Καμίλα ήταν ερωτευμένη με τον Andrew αλλά δεν της ήταν πιστός. Όταν ένα απόγευμα περπατούσε στο Λονδίνο και εντόπισε το αυτοκίνητό του έξω από το διαμέρισμα μιας πολύ καλής της φίλης, του έσκισε τα λάστιχα και του άφησε μήνυμα με κραγιόν στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου.

Όταν της γνώρισαν τον πρίγκιπα Κάρολο, εκείνος ένιωσε ότι ήταν πολύ ξεχωριστή. Η Καμίλα σκέφτηκε ότι ο Andrew ήταν εκείνη τη στιγμή με την πριγκίπισσα Άννα και σκέφτηκε να του δώσει το μάθημά του. Έτσι έκανε κάτι με τον πρίγκιπα Κάρολο”.

Η απιστία στην Καμίλα

“Ήταν η καλή της φίλη Lucia Santa Cruz που δεν άντεχε να τη βλεπει δυστυχισμένη ξέροντας τι συνέβαινε με τον Andrew. Έτσι σκέφτηκε να της γνωρίσει τον πρίγκιπα Κάρολο. Νομίζω ότι θα το είχε κάνει ακόμα και αν ο Andrew δεν έβλεπε την πριγκίπισσα Άννα. Αν δεν ήταν η πριγκίπισσα Άννα θα ήταν κάποια άλλη”.

“Το κύριο κίνητρό της ήταν να περάσει καλά και να κάνει τον Andrew να ζηλέψει. Ήξερε ότι μια σχέση με τον πρίγκιπα Κάρολο δεν θα μπορούσε να οδηγήσει πουθενά”, γράφει χαρακτηριστικά στο βιβλίο. Η συγγραφέας ελπίζει να διαλύσει τους μύθους για τη δούκισσα της Κορνουάλης και να αποδείξει τη θετική επίπτωση που είχε στον πρίγκιπα Κάρολο.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις