Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

«Έκοψαν» τον Άλεκ Μπόλντγουιν από τα Emmy λόγω… Μέρντοχ!

«Έκοψαν» τον Άλεκ Μπόλντγουιν από τα Emmy λόγω… Μέρντοχ!

Ο πολυβραβευμένος ηθοποιός αποφάσισε να μην παραστεί στην τελετή γιατί το Fox, ιδιοκτησίας του Ρούπερτ Μέρντοχ, αποφάσισε να λογοκρίνει αστείο για το σκάνδαλο υποκλοπών στη News Corp.

Η είδηση πως ο Μπόλντγουιν, βραβευμένος με Emmy για το ρόλο του στην κωμική σειρά 30 Rock, βγήκε στο φως την ώρα που πολλοί αστέρες του Χόλιγουντ συγκεντρώνονταν για την ετήσια απονομή των βραβείων της αμερικάνικης τηλεοπτικής βιομηχανίας.

Όλα έγιναν για ένα σύντομο βίντεο με πρωταγωνιστή τον Μπόλντγουιν, στο οποίο σχολίαζε το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων στη Βρετανία, μια υπόθεση που κλόνισε την αυτοκρατορία του Μέρντοκ. Στο βίντεο, ο Μπόλντουιν μιλάει στο τηλέφωνο και ξαφνικά απευθύνεται ονομαστικά στον Ρούπερτ Μέρντοχ και λέει ότι τον ακούει που παρακολουθεί.

Όμως το Fox έκοψε το βίντεο, ωθώντας τον Μπόλντουιν να ανακοινώσει ότι αποσύρεται από την τελετή. «Το Φοξ έκοψε το αστείο μου για τις παρακολουθήσεις της NewsCorp», έγραψε στο λογαριασμό του στο Twiter. «Είναι βλακώδες, διότι νομίζω ότι θα βελτίωνε την εικόνα τους. Λίγο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα Emmy 2011

Και το EMMY πάει… στην “Τόλμη και γοητεία”!

Αυτή είναι η παρουσιάστρια των φετινών EMMY

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε