Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Έκραξαν τον Τραμπ και την Μελάνια μέσα στο σπίτι τους! [pics, vid]

Έκραξαν τον Τραμπ και την Μελάνια μέσα στο σπίτι τους! [pics, vid]

Δύσκολες ώρες πέρασε το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ. Φτάνοντας στο γήπεδο του γκόλφ που είναι ιδιοκτησίας του στο Μπεντμίνστερ, δεν φαντάζονταν αυτό που θα ακολουθούσε.

Ακτιβίστριες που κατηγορούν τον Τραμπ ως σεξιστή τον περίμεναν να πάρει θέση στην σουίτα του για να δει τους αγώνες και έκαναν το εξής: Οι πρώτοι ακτιβιστές έφεραν ροζ ομπρέλες σε μία ζεστή ηλιόλουστη μέρα και είχαν γραμμένα μηνύματα πάνω στα λευκά μπλουζάκια τους καθώς έφταναν μπροστά από τη λέσχη.
«ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΙ!» Ήταν το μήνυμα μπροστά, σχηματισμένο από επτά γυναίκες, που φορούσε η καθεμιά από ένα γράμμα καθένα στο στήθος της. Στη συνέχεια γύρισαν και σχημάτισαν το μήνυμα: «Αυτό δεν είναι ΚΑΝΟΝΙΚΟ».

Η Εθνική ομάδα UltraViolet περίμενε μέχρι να δει τον Πρόεδρο Τραμπ αποκαλύπτοντας ένα νέο μήνυμα στα μωβ μπλουζάκια τους, όπου ανέφεραν τον πρόεδρο των ΗΠΑ ως σεξιστή. «Τα μπλουζάκια μας είναι το μήνυμά μας», δήλωσε η Μελίσα Μπράιν της Φιλαδέλφειας, εκπρόσωπος της ομάδας UltraViolet.
«Θέλουμε η USGA (United States Golf Association) να απαλλαγεί από το σεξιστικό άρμα επειδή οι γυναίκες και οι άνδρες αξίζουν να βεβαιωθούν ότι είναι ασφαλείς και ότι οι σεξιστές δεν θεωρούνται πρεσβευτές του αθλητισμού».

Υπήρξαν πολλές αιτήσεις για μετακίνηση του τουρνουά, το οποίο δόθηκε στο Trump National Golf Club το 2012, πολύ πριν από την επίσημη είσοδό του στην πολιτική, από τις ομάδες των γυναικών που υπενθυμίζουν την ρητορική και τη συμπεριφορά της εκστρατείας του, που τον χαρακτήρισε ως μισογύνη.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε