Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

“Έκραξαν” τον Μακόναχι στις Κάννες! Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

ΦΩΤΟ ΑΠΟ REUTERS
ΦΩΤΟ ΑΠΟ REUTERS

Έντονες ήταν οι αποδοκιμασίες αλλά  και το γιουχάρισμα που δέχτηκε  στις Κάννες  το Sea of Trees, η νέα ταινία του Γκας Βαν Σαντ με πρωταγωνιστή τον Μάθιου ΜακΚόναχι. Η κριτική ήταν καταπέλτης για την ταινία  και ο πρωταγωνιστής της αναφέρθηκε στο θέμα στην συνέντευξη τύπου.

Μετά την προβολή της ταινίας ακολούθησε η σύνεντευξη τύπου όπου και ο Μακόναχι απάντησε στο γιουχάρισμα τονίζοντας ότι οι θεατές έχουν δικαίωμα τόσο να αποδοκιμάσουν μία ταινία, όσο και να χειροκροτήσουν όρθιοι. Ο σκηνοθέτης Γκας Βαν Σαντ παραδέχθηκε ότι διάβασε μία κριτική και υπέθεσε ότι έτσι κάπως θα είναι οι περισσότερες και του έφυγε το άγχος.

Η υπόθεση θέλει έναν άνδρα να πηγαίνει σε ένα δάσος όπου συνηθίζουν να πηγαίνουν όσοι επιθυμούν να αυτοκτονήσουν, όπου συναντά έναν άνδρα που έχει κάνει απόπειρα αυτοκτονίας και αποφασίζει να τον μεταφέρει σε ένα σημείο με ασφάλεια.

Το The Sea of Trees  προβλήθηκε στο διαγωνιστικό τμήμα των Καννών, όπου θεωρήθηκε μία από τις χειρότερες ταινίες  του σκηνοθέτη και ήταν η πρώτη ταινία που αποδοκιμάστηκε φέτος τόσο έντονα στο φεστιβάλ.

Βέβαια δεν είναι σπάνιο φαινόμενο για τις ταινίες να αποδοκιμάζονται στο φεστιβάλ των Καννών, αφού παλαιότερα ταινίες όπως το Taxi Driver και το Pulp fiction δέχτηκαν τα αρνητικά πυρά των κριτικών.


Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από την ταινία αρνητική εντύπωση έκανε και το μούσι α λα… “ναυαγός” που έχει αφήσει ο Χολιγουντιανός ηθοποιός.


ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: REUTERS

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε