Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Εκρηκτικό κλίμα στη Κύπρο για το Μαρί

Λίγες μόνο μέρες μετά το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την φονική έκρηξη στη ναυτική βάση της Εθνικής Φρουράς, το οποίο μεταξύ άλλων καταλογίζει την κύρια ευθύνη στο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια, νέα αντιπαράθεση πυροδοτήθηκε από η διαρροή και δημοσίευση στην εφημερίδα > του σχετικού πορίσματος της Αστυνομίας.

Σ΄αυτό , μεταξύ άλλων. καταλογίζονται ευθύνες σε δύο από τα θύματα της έκρηξης στο Μαρί, το Διοικητή Ναυτικού Ανδρέα Ιωαννίδη και το Διοικητή της Ναυτικής Βάσης Λάμπρο Λάμπρου.



Ο αρχηγός της Αστυνομίας Μιχάλης Παπαγεωργίου δήλωσε ότι
>, δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου και βουλευτής του ΑΚΕΛ Γιώργος Λουκαΐδης. Ο κ. Λουκαΐδης υπέδειξε ταυτόχρονα ότι τα γεγονότα από το πόρισμα της Αστυνομίας ενδεχομένως να διαψεύδουν κάποια πράγματα, τα οποία κάποιοι επικαλούνται.



Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος Χριστόφιας απέρριψε κατηγορηματικά σε ότι τον αφορά το πόρισμα Πολυβίου, τον οποίο είχε διορίσει το Υπουργικό Συμβούλιο.



Ο Σωκράτης Χάσικος μέλος του Πολιτικού Γραφείου ΔΗΣΥ χαρακτήρισε >.



Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Ευρωπαϊκού Κόμματος ,Μιχάλης Γιωργάλλας ,κάλεσε την Αστυνομία > ότι το πόρισμά της εισηγείται δίωξη των αδικοχαμένων Αξιωματικών του Ναυτικού Ιωαννίδη και Λάμπρου>> για διάπραξη ποινικών αδικημάτων σε σχέση με την τραγωδία στο Μαρί. >, πρόσθεσε ο κ. Γιωργάλλας. 



>, συνέχισε αναφέροντας πως >. 



Περισσότερα στο OnAlert.gr

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε