Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Εξέδιδαν την κόρη τους για να γλιτώσουν τη δόση

Εξέδιδαν την κόρη τους για να γλιτώσουν τη δόση

Αποτροπιασμό προκαλεί στη κοινή γνώμη των ΗΠΑ η είδηση πως δυο γονείς εξέδιδαν τη 14χρονη κόρη τους για να γλιτώσουν τη δόση του αυτοκινήτου!

Ο Τζέιμς Κλάρενς Ντέιβις και η σύζυγός του Σάντρα κάτοικοι της κομητείας Dodge, αγόρασαν πριν από δυο χρόνια ένα μεταχειρισμένο μίνιβαν και αντί να πληρώνουν κάθε χρόνο κανονικά τις δόσεις, ανάγκαζαν τη 14χρονη κόρη τους να κάνει σεξουαλικές χάρες στον 66χρονο Γουέιν Μπίρντεν, από τη μάντρα του οποίου είχαν αγοράσει το αυτοκίνητο! 

Το μίνιβαν κόστισε 10.678 δολάρια, η μηνιαία δόση ήταν 281 αλλά ουδέποτε ο Τζέιμς και η Σάντρα Ντέιβις πλήρωσαν έστω και μια από τις δόσεις! Στον Τζέιμς και η Σάντρα Ντέιβις απαγγέλθηκαν κατηγορίες για μαστροπεία και κακοποίηση ανηλίκου, ενώ ο Γουέιν Μπίρντεν συνελήφθη με την κατηγορία της κακοποίησης ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση και για την κατοχή πυροβόλου όπλου. 

Ο Μπίρντεν έχει… γεμάτο ποινικό μητρώο. Έχει εκτίσει τρεις φορές ποινή φυλάκισης, ενώ βρέθηκε για 19 μήνες και σε ομοσπονδιακή φυλακή. Το 1978 καταδικάστηκε σε δυο χρόνια κάθειρξη γιατί δέχτηκε να βοηθήσει φίλο του να αυτοκτονήσει, ενώ τα πρώτα χρόνια της 10ετίας του ’90 καταδικάστηκε σε σχεδόν ένα χρόνο φυλακή για κατοχή μαριχουάνας. Το 1997 δε φυλακίστηκε για συμμετοχή σε συνωμοσία εξαγοράς ψήφων στην κομητεία του Dodge, τη μεγαλύτερη απάτη εκλογών στην ιστορία των ΗΠΑ.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε