Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Εκτέλεσαν μαχητή επειδή κόλλησε AIDS τζιχαντιστές και σκλάβες του σεξ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: ΑΠΕ - ΜΠΕ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Βάναυση εκτέλεση μαχητή του Ισλαμικού Κράτους που μόλυνε με τον ιό του AIDS τουλάχιστον 3 τζιχαντιστές και μια 15χρονη σκλάβα του σεξ.

Ο Ινδονήσιος αιμοδότης, που δεν έχει δοθεί το όνομά του στη δημοσιότητα, προκάλεσε πανικό στις τάξεις των μαχητών στο Shaddadi όταν αποκαλύφθηκε πως πάσχει από AIDS.

Τα θετικά τεστ σε Αιγύπτιο τζιχαντιστή που πήρε το μολυσμένο αίμα, στη 15χρονη σκλάβα του σεξ και τουλάχιστον 2 Σαουδάραβες που βίασαν το κορίτσι απέδειξαν πως η ασθένεια έχει εξαπλωθεί, ενώ υπάρχουν ισχυρισμοί πως μπορεί να έχει μολυνθεί και ο επικεφαλής της ομάδας των τζιχαντιστών.

Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν ένας 30χρονος Αιγύπτιος και μια 15χρονη σκλάβα του σεξ μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, υποφέροντας από μυστηριώδη ασθένεια.

Από τις ιατρικές εξετάσεις αποδείχθηκε ότι έχουν μολυνθεί από τον ιό του AIDS, με τον τζιχαντιστή να καταλήγει στο συμπέρασμα πως κόλλησε την ασθένεια από μετάγγιση αίματος.

Μετά από έρευνα στο ιατρικό ιστορικό του Ινδονήσιου τζιχαντιστή προέκυψε πως γνώριζε ότι έχει προσβληθεί από AIDS πριν από την ένταξή του στον ISIS στη Συρία τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Με άλλη τους έρευνα εστίασαν στους μαχητές που είχαν βιάσει τη 15χρονη, εντοπίζοντας τουλάχιστον 2 Σαουδάραβες που προσβλήθηκαν επίσης από την ασθένεια.

Μπήκε τέλος στις έρευνες και τις ιατρικές εξετάσεις όταν αποκαλύφθηκε πως ένας ανώτερος αξιωματούχος του ISIS ή κυβερνήτης είχε βιάσει την ανήλικη. Δεν έγινε ποτέ γνωστό αν την είχε βιάσει πριν ή αφότου είχε προσβληθεί από AIDS.

Αποφάσισαν έτσι να καταδικάσουν σε θάνατο τον μαχητή που εν γνώσει του έβλαψε μέλη του ISIS, δωρίζοντας αίμα που χορηγήθηκε σε τραυματισμένους μαχητές.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε