Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Έμινεμ: “Έτρεχα συνεχώς να βρω ναρκωτικά”

Συγκλονιστική εξομολόγηση του ράπερ στην New York Post για τα χάπια που …”πήραν τον έλεγχο της ζωής μου”

Όταν βγήκε στη διεθνή μουσική ο 37χρονος σήμερα Έμινεμ, ήταν ο απόλυτα υποσχόμενος αστέρας της ραπ μουσικής. Στα 24 του, όπως αποκάλυψε στην συνέντευξη – εξομολόγηση στην εφημερίδαν, άρχισε να παίνρει νακρωτικά και συγκεκριμένα τα χάπια Vicodin.
 
Στην αρχή ήταν χάπια αναλγητικά με κωδεΐνη, ένα οπιούχο που συγγενεύει με την ηρωίνη και τη μορφίνη και το οποίο μπορεί εύκολα να προκαλέσει εξάρτηση.
 
Όπως είπε ο Εμινεμ, τα πρώτα χρόνια δεν είχε λεφτά, επομένως έπαιρνε μόνο χάπια και έκανε ναρκωτικά μόνο αν κάποιος του πρόσφερε.
 
Η κατάσταση χειροτέρευσε μόλις άρχισε να γίνεται γνωστός και να κερδίζει πολλά χρήματα.
 
«Ετρεχα συνεχώς να βρω ναρκωτικά. Τα χρησιμοποιούσα γιατί είχα ανάγκη να ηρεμήσω. Ημουν πολύ εξαρτημένος από ηρεμιστικά χάπια. Η καθημερινή χρήση χαπιών με κατέστειλε! Οι ουσίες κοίμισαν τον εγκέφαλο μου, με νάρκωσαν. Ηταν σαν να έχουν παγώσει τα εγκεφαλικά μου κύτταρα, δε μπορούσα πια να σκεφτώ, είχα καεί! Τα ναρκωτικά με έκαναν επίσης απίστευτα τεμπέλη. Σταμάτησα να δουλεύω, δεν είχα όρεξη να γράψω στίχους. Ηθελα απλώς να κάθομαι μπροστά στην τηλεόραση και να τρώω νάτσος. Τίποτε άλλο δε με ενδιέφερε, μόνο να είμαι μπροστά στην τηλεόραση!».
 
Σήμερα ο λευκός ράπερ νιώθει νικητής . Σταμάτησε τα ναρκωτικά το 2008 και από τότε δηλώνει “καθαρός”, ενώ πλέον δίνει μάχη για να «ξυπνήσει» και την καριέρα του.
 
Οι οκτώ υποψηφιότητες στα φετινά βραβεία MTV, αποτελούν την αφετηρία μιας δεύτερης καριέρας και όπως φαίνεται ο Έμινεν είναι αποφασισμένος να μην…σβήσει από το παγκόσμιο μουσικό χάρτη!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε