Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Ένας έρωτας αγιάτρευτος – Επι 16 μήνες παίρνει πρωινό με τη νεκρή γυναίκα του!

Ένας έρωτας αγιάτρευτος – Επι 16 μήνες παίρνει πρωινό με τη νεκρή γυναίκα του!

Είναι ένας από τους γκουρού της διαφήμισης παγκοσμίως. Είναι πάμπλουτος, μέλος της Βουλής των Λόρδων, 66 ετών και ονομάζεται Μορις Σαατσι.

Όμως, πριν από 16 μήνες έχασε τον άνθρωπο με τον οποίο έλπιζε ότι θα περνούσε μαζί την ζωή του μέχρι τα βαθιά γεράματα.
Ο Μορίς έχασε την πολυαγαπημένη δεύτερη σύζυγό του και συγγραφέα Τζόζεφιν Χάρτ και από τότε η ζωή του άδειασε. Δεν φαντάζεται τον εαυτό του χωρίς εκείνη.

Κάθε πρωί, πηγαίνει στο κοιμητήριο του Δυτικού Σάσεξ. Πηγαίνει στον τάφο της αγαπημένης του και παίρνει μαζί της ένα λιτό πρωινό και μετά από λίγο φεύγει.

“Εγώ είμαι εκείνη και εκείνη είμαι εγώ. Πως αλλιώς να το πω”, είπε πρόσφατα στους Ταϊμς του Λονδίνου.

Όταν πηγαίνει σε εστιατόριο κάνει πάντα κράτηση για δυο και βάζει τις εφημερίδες στο τραπεζάκι στο σαλόνι του σπιτιού τους με την σειρά που τις διάβαζε εκείνη…

Ο ίδιος λέει ότι μπορεί όλα αυτά να φαίνονται τρελά στους άλλους και πως ίσως ένας ειδικός θα του έλεγε να συνεχίσει την ζωή του, αλλά όπως λέει επίσης: “Κατά την γνώμη μου το να συνεχίσω να ζω θα είναι μια τερατώδης πράξη προδοσίας και το να αποδεχθώ το γεγονός του θανάτου της θα ήταν μια πράξη εγωισμού.”

Λέει επίσης πως δεν περνάει μέρα που να μην σκεφτεί την αυτοκτονία.

Με την Τζόζεφιν Χάρτ παντρεύτηκαν το 1984 και μαζί έζησαν έναν έρωτα ιδιαίτερα έντονο. “Η ζωή μου θα ήταν εντελώς διαφορετική δίχως εκείνη. Ημασταν ένα πρόσωπο, ένα μονάχα πράγμα”.

Στον τάφο της έχει χαράξει και τα αρχικά του γιατί όπως λέει ο ίδιος ξέρει πως κάποια ημέρα θα την συναντήσει εκεί…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε