Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Ενας ήρωας… παπαγάλος! Έσωσε τον ιδιοκτήτη όταν το σπίτι του πήρε φωτιά!

Ενας ήρωας… παπαγάλος! Έσωσε τον ιδιοκτήτη όταν το σπίτι του πήρε φωτιά!

Μοιάζει απίστευτο και όμως είναι πραγματικό γεγονός. Ο 17χρονος Ben Rees από τη Νότια Ουαλία σώθηκε χάρη στον παπαγάλο του, όταν το δωμάτιό του πήρε φωτιά.

Ο νεαρός ήταν στο μπάνιο στο σπίτι του, όταν ο παπαγάλος άρχισε να πετάει σαστισμένος και να πέφτει επάνω του “σα να ήθελε κάτι να του πει”. Και πράγματι, προσπαθούσε με αυτόν τον τρόπο να του μεταφέρει το μήνυμα ότι είχε ξεσπάσει φωτιά στο δωμάτιό του.

Τελικά χάρη στον παπαγάλο ο Ben κατάφερε να διαφύγει από το φλεγόμενο σπίτι και να καλέσει για βοήθεια. Ο παπαγάλος όμως δεν είχε την ίδια τύχη, καθώς δεν κατάφερε να βγει έξω.

“Είναι ο μικρός μας ήρωας. Ήταν ο φύλακας-άγγελος του Ben. “Μυρίστηκε” τον κίνδυνο και κατάλαβε ότι ο Ben δεν είχε αντιληφθεί ότι είχε πιάσει φωτιά το δωμάτιό του. Αν δεν είχε πάει να τον ειδοποιήσει ίσως να είχε πεθάνει και ο Ben”, είπε η μητέρα του αγοριού.

Η φωτιά ξεκίνησε από ένα stick που είχε ανάψει ο Ben στο δωμάτιό του, προτού πάει να κάνει μπάνιο. Τα καρβουνάκια που πετάχτηκαν ήταν αρκετά για να πάρει φωτιά το κρεβάτι του και σύντομα οι φλόγες είχαν επεκταθεί σε όλο το δωμάτιο.
“Είμαι συντετριμμένος που έχασα τον Cookie. Μου έσωσε τη ζωή”, είπε ο Ben.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο παπαγάλος χάθηκε όμως είπε στους αστυνομικούς την… διεύθυνση του!

Ο πιο ομιλητικός παπαγάλος του κόσμου! – BINTEO

Θα προλάβει να φύγει ο ενοχλητικός παπαγάλος ;

Συνέλαβαν παπαγάλο – “τσιλιαδόρο” στην Κολομβία!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε