Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Εντοπίστηκαν νεκροί οι 2 αγνοούμενοι από τη συντριβή του αεροσκάφους

Εντοπίστηκαν νεκροί οι 2 αγνοούμενοι από τη συντριβή του αεροσκάφους

Τα σωστικά συνεργεία εντόπισαν σήμερα το απόγευμα νεκρούς τους δύο ανθρώπους που αγνοούνταν μετά τη συντριβή αεροσκάφους της αλγερινής πολεμικής αεροπορίας στο Λοζέρ της νότιας Γαλλίας.

Οι δύο σοροί βρέθηκαν μέσα στην καμπίνα του αεροσκάφους, όπως ανέφερε ο νομάρχης του Λοζέρ, Φιλίπ Βιν.

Το αεροσκάφος, ένα δικινητήριο CASA C-295, μετέφερε χαρτί με διακριτικά ασφαλείας για την εκτύπωση χαρτονομισματων για λογαριασμό της Τράπεζας της Αλγερίας. Σε αυτό επέβαιναν έξι άτομα, πέντε στρατιωτικοί και ένας εκπρόσωπος της Τράπεζας.

Τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί. Ωστόσο ο εισαγγελέας Σαμουέλ Φινιέλζ, που παρακολουθούσε τις έρευνες των σωστικών συνεργείων στο χωριό Τρελάν, είπε ότι το αεροσκάφος κατά πάσα πιθανότατα διαλύθηκε εν πτήσει, με αποτέλεσμα να σκορπιστούν συντρίμμια σε ακτίνα τεσσάρων χιλιομέτρων.

Χθες το βράδυ είχαν εντοπιστεί τα πτώματα τεσσάρων ανθρώπων ενώ νωρίς σήμερα το πρωί βρέθηκε και το μαύρο κουτί του αεροσκάφους που αναμένεται ότι θα ρίξει φως στα αίτια της συντριβής του. Στην περιοχή έφτασαν σήμερα και ερευνητές του υπουργείου Άμυνας της Αλγερίας, συνοδευόμενοι από τον πρόξενο της χώρας στο Μονπελιέ, Χαλέντ Μουάκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συντριβή αεροπλάνου στη Νότια Γαλλία

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε