Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

Έπαθε… Μισέλ ο Ρέντσι στο Λευκό Οίκο! Το τελευταίο επίσημο δείπνο των Ομπάμα [pics, vids]

Έπαθε… Μισέλ ο Ρέντσι στο Λευκό Οίκο! Το τελευταίο επίσημο δείπνο των Ομπάμα [pics, vids]

Απαστράπτουσα η Μισέλ Ομπάμα, με μια τουαλέτα σε ροζ χρυσό που αναδείκνυε τα γυμνασμένα μπράτσα της, ανάγκασε ακόμη και τον πρωθυπουργό της Ιταλίας Ματέο Ρέντσι να… αλληθωρίσει.

Είναι, φυσικά, από τα “παιχνίδια” που παίζει ο φωτογραφικός φακός. Η φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου δείχνει τον πρωθυπουργό της Ιταλίας να κοιτάζει κάπως… περίεργα την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ κατά το επίσημο δείπνο που παρέθεσε το ζεύγος Ομπάμα στον Λευκό Οίκο προς τιμήν του πρωθυπουργού της Ιταλίας Ματέο Ρέντσι και της συζύγου του, Αγκνέζε Λαντίνι.

Στο τελευταίο επίσημο δείπνο της θητείας του Μπαράκ Ομπάμα στον Λευκό Οίκο, η Μισέλ Ομπάμα έκλεψε τις εντυπώσεις με την τουαλέτα του οίκου Βερσάτσε που επέλεξε να φορέσει.

Όπως συνηθίζεται στα επίσημα δείπνα στον Λευκό Οίκο, καλεσμένοι ήταν ηθοποιοί, τραγουδιστές, πολιτικοί και δημοσιογράφοι. Το… πρόγραμμα είχε και Γκουέν Στεφάνι, αφού η διάσημη τραγουδίστρια ανέλαβε να διασκεδάσει τους υψηλούς προσκεκλημένους του ζεύγους Ομπάμα.

Ο Μπαράκ Ομπάμα, αφού αποθέωσε στην ομιλία του τον Ματέο Ρέντσι, έκλεισε με μια φράση του θρύλου του αμερικανικού μπέιζμπολ Γιόγκι Μπέρα: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει μέχρι να τελειώσει (It ain’t over till it’s over)».

Φωτογραφίες: Reuters, ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε