Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Επέτειος γάμου με καθυστέρηση για τους Ομπάμα, λόγω debate

Επέτειος γάμου με καθυστέρηση για τους Ομπάμα, λόγω debate

Με καθυστέρηση τριών ημερών το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ γιόρτασε την επέτειο των γάμων του με ένα ρομαντικό δείπνο.

Ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα και η πρώτη κυρία Μισέλ Ομπάμα, γιόρτασαν την 20η επέτειο των γάμων τους με μια ρομαντική νυχτερινή έξοδο, η οποία ήρθε με καθυστέρηση τριών ημερών, λόγω της πρώτης τηλεμαχίας με τον υποψήφιο των ρεπουμπλικάνων Μιτ Ρόμνεϊ.

Το πρεδρικός ζέυγος των Ηνωμένων Πολιτειών είχε την ευκαιρία να απολαύσει ένα δείπνο για δύο στο εστιατόριο Στίκ Μπέρμπον στο ξενοδοχείο Φορ Σίσον της Ουάσιγκτον.

Ακριβώς ένα μήνα πριν από την ημέρα των εκλογών, ο Ομπάμα είχε μια σπάνια ανάπαυλα από την προεκλογική εκστρατεία, ειδικά μετά από το ταραχώδες πρόγραμμα των τελευταίων ημερών και την πρώτη τηλεμαχία στο Ντένβερ, όπου ο αμερικανός πρόεδρος κρίθηκε σε μεγάλο βαθμό ως χαμένος της μονομαχίας, με τον ρεπουμπλικάνο Μιτ Ρόμνεϊ.

Ο Ομπάμα δεν ξέχασε πριν την τηλεμαχία να μιλήσει για τη σύζυγό του που όπως είπα τον έκανε τον «πιο τυχερό άνθρωπο στη γη», όταν συμφώνησε να τον παντρευτεί πριν από δυο δεκαετίες.
«Γι ‘αυτό ακριβώς θέλω να ευχηθώ, γλυκιά μου, ευτυχισμένη επέτειο, και σας ενημερώνω ότι σε ένα χρόνο από τώρα δεν θα το γιορτάσουμε μπροστά σε 40 εκατομμύρια ανθρώπους », είπε ο πρόεδρος Ομπάμα αστειευόμενος.

Ο Μιτ Ρόμνει συνεχάρη τον αμερικανό πρόεδρο και αστειεύτηκε με τον Ομπάμα, λέγοντάς του ότι «είναι αυτό το πιο ρομαντικό μέρος που θα μπορούσατε να φανταστείτε, εδώ μαζί μου» για να γιορτάσει την επέτειο των γάμων του.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε