Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Επέζησαν αεροπορικής τραγωδίας μητέρα με το μωρό της – Θαύμα στη ζούγκλα (ΦΩΤΟ)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: ΑΠΕ - ΜΠΕ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Θαύμα χαρακτηρίζουν οι αρχές την επιβίωση μια μητέρας με το μωρό της μετά από αεροπορική τραγωδία στην πυκνή ζούγκλα της βορειοδυτικής Κολομβίας.

Η 18χρονη Nelly Murillo και ο ούτε ενός έτους γιος της Yudier Moreno βρέθηκαν κοντά στο σημείο όπου το Cessna 303 συνετρίβη το Σάββατο.


“Είναι θαύμα. Είναι μια πολύ άγρια περιοχή και ήταν ένα καταστροφικό δυστύχημα. Το πνεύμα της μητέρας του πρέπει να του έδωσε δύναμη για να επιβιώσει”, σημείωσε ο διοικητής της Πολεμικής Αεροπορίας της Κολομβίας Hector Carrascal.

Η νεαρή μητέρα και ο γιος της, που έφεραν ελαφρά τραύματα, μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο σε κοντινό νοσοκομείο.

“Η κοπέλα έχει πληγές και ήσσονος σημασίας εγκαύματα και το μωρό είναι σώο και αβλαβές”, ανέφεραν σε ανακοίνωση οι αρμόδιες αρχές.


Ο πιλότος του αεροσκάφους Carlos Mario Ceballos πέθανε στη συντριβή και οι διασώστες βρήκαν το πτώμα του στα συντρίμμια του αεροσκάφους.

Τα σωστικά συνεργεία βρήκαν τις πόρτες του αεροσκάφους μισάνοιχτες και υπέθεσαν ότι οι επιζώντες μπορεί να βγήκαν από αυτό.


Μια 14μελής ομάδα διάσωσης “χτένιζε” για αρκετές ημέρες το δάσος πριν από την εξεύρεση της 18χρονης και του μωρού της.

Το αεροσκάφος προσέφερε υπηρεσίες αεροταξί μεταξύ απομακρυσμένων περιοχών στη βορειοδυτική Κολομβία και ταξίδευε μεταξύ Nuqui και Quibdo όταν εξαφανίστηκε.

Πηγή: Yahoo

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε