Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Επική δημόσια χυλόπιτα στον Justin Bieber! [pics, vid]

Justin Bieber

Έφαγε τα μούτρα του για τα καλά ο Justin Bieber. Έβαλε στο μάτι γυμνάστρια και έστειλε μήνυμα στο Instagram. Και τότε ήρθε η επική χυλόπιτα!

Στη θέα της Jessica Gober ο Justin Bieber άρχισε να βλέπει… καρδούλες. Σκέφτηκε έτσι να λάβει δραστικά μέτρα αφού δε γνώριζε τα στοιχεία της. Επικοινώνησε με το Fitness on Broughton για να ρωτήσει ποια είναι η όμορφη ξανθιά που διαφημίζει τα ενεργειακά ποτά τους.

New @bangenergy limited edition purple guava pear energy drinks are here! Trust us, when we say they’re AMAZING! Get yours while they’re still in stock! UPDATE: This is a employee and no privacy laws were broken!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fitness On Broughton (@fitnessonbroughton) στις

Αυτή βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που ο Justin Bieber χρησιμοποιεί τα social media για να φλερτάρει. Ενδιαφέρθηκε για τη Cindy Kimberly και ξεκίνησε εκστρατεία για τον εντοπισμό της. Μετά από τον ντόρο γύρω από το όνομά της ξεκίνησε καριέρα μοντέλου. Χαρακτήρισε μάλιστα το γεγονός ότι κέντρισε το ενδιαφέρον του διάσημου τραγουδιστή “σαν παραμύθι”.

Πιασμένο το κορίτσι Justin Bieber!

Το τελευταίο όμως αντικείμενο του πόθου για τον Justin Bieber είχε εντελώς διαφορετική αντίδραση. Όταν το γυμναστήριο Fitness on Broughton πόσταρε το βίντεο με πρωταγωνίστρια την Jessica Gober, ο τραγουδιστής  ενδιαφέρθηκε να μάθει τα στοιχεία της. Έστειλε έτσι ένα μήνυμα στο γυμναστήριο που συνόδευε με μια καρδούλα.

Η Jessica Gober το θεώρησε ξεκαρδιστικό και πόσταρε το μήνυμά του στο Twitter. “Αυτό πραγματικά συνέβη; O Justin Bieber επικοινώνησε με το γυμναστήριο στο οποίο εργάζομαι και ρώτησε ποια είμαι”. To ποστ της φυσικά δεν άργησε να γίνει viral με πάνω από 11.000 retweets και 60.000 likes. Και σαν να μην έφτανε αυτό, η Jessica ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες με το αγόρι της. “Έχω εδώ ό,τι ακριβώς χρειάζομαι”, ήταν το μήνυμα που συνόδευε τις φωτογραφίες.

Πηγή: Sun

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις