Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Επιστρέφει η συγγραφέας του “Χάρι Πότερ” με βιβλίο για ενήλικες

Ενα πολύ διαφορετικό βιβλίο υπόσχεται η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, χωρίς να αποκαλύψει όμως τον τίτλο του.

Η διάσημη Βρετανίδα συγγραφέας του “Χάρι Πότερ” Τζ. Κ. Ρόουλινγκ ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει στον κόσμο των εκδόσεων με ένα νέο βιβλίο, αυτήν τη φορά για ενήλικες, στο οποίο δεν έχει δοθεί ακόμη τίτλος.

Η συγγραφέας, τα βιβλία της οποίας έγιναν διεθνώς μπεστ σέλερ και ενέπνευσαν μια σειρά από επιτυχημένες ταινίες, δηλώνει στην ανακοίνωσή της ότι το νέο της μυθιστόρημα θα είναι “πολύ διαφορετικό” από τα βιβλία που την έκαναν γνωστή.

“Η ελευθερία της εξερεύνησης νέων τόπων είναι ένα δώρο που μου έκανε η επιτυχία του ‘Χάρι’ και με αυτούς τους νέους τόπους φαίνεται ως λογικό προχώρημα να έχω έναν νέο εκδότη”, σημειώνει.

“Με μεγάλη χαρά βρήκα ένα δεύτερο σπίτι στον εκδοτικό οίκο ‘Little, Brown’, όπως και μια εκδοτική ομάδα που θα είναι ένας σπουδαίος συνεργάτης σε αυτήν τη νέα φάση της συγγραφικής μου ζωής”, καταλήγει.

Οι λεπτομέρειες σχετικά με το νέο βιβλίο της Ρόουλινγκ φυλάσσονται ως επτασφράγιστο μυστικό και ο τίτλος του όπως και η ημερομηνία κυκλοφορίας του θα ανακοινωθούν αργότερα φέτος.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε