Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Επιτέθηκε για να βιάσει 5 ανήλικα κοριτσάκια σε κάμπινγκ της Γαλλίας

Επιτέθηκε για να βιάσει 5 ανήλικα κοριτσάκια σε κάμπινγκ της Γαλλίας
Ενα κοριτσάκι από τη Γερμανία και ένα από την Ολλανδία ανάμεσα στα θύματα του δράστη που προσάγεται σήμερα με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης

Ένα κοριτσάκι από την Ολλανδία και ένα από τη Γερμανία που έκαναν διακοπές με τις οικογένειές τους σε κάμπινγκ της νότιας Γαλλίας είναι ανάμεσα στα θύματα σεξουαλικής επίθεσης με δράστη έναν 32χρονο άντρα, ο οποίος συνελήφθη την Παρασκευή στην περιοχή Πριβά.
 
Ο δράστης, ο οποίος ομολόγησε πως έχει διαπράξει, από τον Ιούλιο, πέντε σεξουαλικές επιθέσεις σε μικρά κορίτσια θα παρουσιαστεί σήμερα το απόγευμα ενώπιον του ανακριτή στην πόλη Αβινιόν, ανακοίνωσε δικαστική πηγή.
 
Ο άντρας αυτός που είναι χωρισμένος, ζει μόνος και δουλεύει σε οικοδομές παραδέχτηκε ότι επιτέθηκε σεξουαλικά σε μια 11χρονη και ομολόγησε πως από τον Ιούλιο έχει πραγματοποιήσει παρόμοιες επιθέσεις σε κάμπινγκ στην περιοχή Αρντές, ανακοίνωσε ο εισαγγελέας της πόλης Πριβά, Φρανκ Αλζένγκρ.
 
Ο ίδιος έκανε λόγο για “σεξουαλικές επιθέσεις” και όχι για “βιασμό”.
 
Η αστυνομία καταζητούσε τον δράστη μετά την επίθεση στις 7 Αυγούστου εναντίον της 11χρονης Γαλλίδας στο κάμπινγκ Σεν-Ντιντιέ-σου-Ομπενά. Μπόρεσε να τον εντοπίσει χάρη στο πορτρέτο του, όπως τον περιέγραψε το κορίτσι και δόθηκε στη δημοσιότητα.
 
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε