Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Η στιγμή της επίθεσης με τσεκούρι κατά αστυνομικών (VIDEO)

Η στιγμή της επίθεσης με τσεκούρι κατά αστυνομικών (VIDEO)

Ένα video από τις κάμερες ασφαλείας έξω από αστυνομικό τμήμα του Κουίνς στη Νέα Υόρκη δείχνει τη σοκαριστική στιγμή που ένας άνδρας επιτίθεται με τσεκούρι κατά αστυνομικών!

Δράστης της επίθεσης είναι, σύμφωνα με τη Daily Mail, ο 32χρονος Ζέιλ Τόμσον. Από την επίθεση τραυματίστηκαν δυο από τους τέσσερις αστυνομικούς που δέχτηκαν την επίθεση. Ο ένας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση καθώς έχει δεχτεί χτύπημα στο κεφάλι. Ο δεύτερο αστυνομικός έχει τραυματιστεί στο χέρι.


Οι αστυνομικοί έκαναν πεζή περιπολία όταν ένας φωτογράφος τους ζήτησε να τους βγάλει μια φωτογραφία. Εκείνη τη στιγμή, ο δράστης έτρεξε προς το μέρος τους και τους επιτέθηκε με το τσεκούρι.

Οι άλλοι δυο αστυνομικοί έβγαλαν τα όπλα τους και πυροβόλησαν τον 32χρονο, σκοτώνοντάς τον ακαριαία. Από αδέσποτη σφαίρα τραυματίστηκε με 29χρονη γυναίκα που έτυχε να περνά από το σημείο και μεταφέρθηκε τραυματισμένη στο νοσοκομείο.

“Αυτήν τη στιγμή, δεν γνωρίζουμε το κίνητρο της επίθεσης”, δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Η αστυνομία δεν σχολίασε πληροφορίες που μεταδόθηκαν από τα μέσα ενημέρωσης, σύμφωνα με τις οποίες, η επίθεση συνδέεται με τρομοκρατική δραστηριότητα και ότι εσωτερικό έγγραφο καλεί τους αστυνομικούς της Νέας Υόρκης να βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο ετοιμότητας, μετά και από τις επιθέσεις στην Οτάβα.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε