Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Εριξε μόνη της οξύ στο πρόσωπό της!

Είχε συγκλονίσει την παγκόσμια κοινή γνώμη στα τέλη Αυγούστου όταν είχε καταγγείλει οτι της είχε επιτεθεί μια άγνωστη με

οξύ στο πρόσωπο.

Τα πράγματα όμως δεν ήταν ακριβώς έτσι.

Η Μπέθανι Στόρο, ομολόγησε στην αστυνομία ότι έβγαλε την ιστορία από το… μυαλό της και πως προκάλεσε μόνη της τα εγκαύματα στον εαυτό της! Η αστυνομία είχε αντιληφθεί ότι υπήρχαν κενά στην αρχική ιστορία της και άρχισε να πιέζει την 28χρονη, η οποία τελικά αναγκάστηκε να πει την αλήθεια.

Η κοπέλα υπέστη πολύ σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο ενώ η όρασή της σώθηκε επειδή φόραγε γυαλιά ηλίου.

Μετά την ανάρρωση δεν άφησε εκπομπή για εκπομπή και προσπάθησε μάλιστα να φτάσει και μέχρι το σώου της Oprah Winfrey αλλά δεν τα κατάφερε.

Απλοί πολίτες συγκινημένοι από την ιστορία της άνοιγαν λογαριασμούς και της έστελναν χρήματα για να τη βοηθήσουν οικονομικά.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε στα media ότι η 28χρονη κοπέλα δεν περίμενε ότι θα καιγόταν τόσο πολύ. Είχε σκοπό να προκαλέσει μικρή ζημιά στον εαυτό της, αλλά η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχό της. Μάλιστα θα της ασκηθεί δίωξη για ψευδή κατάθεση, ενώ προς το παρόν η Bethany δεν έχει μιλήσει για τα ακριβή κίνητρα που την ώθησαν σε αυτή την απίστευτη πράξη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : Άγνωστη της έκαψε το πρόσωπο με οξύ!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε