Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Έριξε τον λογαριασμό του Ντόναλντ Τραμπ στο twitter

Ντόναλντ Τραμπ twitter

Η μέρα που ο Ντόναλντ Τραμπ θα αποφασίσει να “κλείσει” τον λογαριασμό του στο twitter δεν έχει έρθει ακόμα. Κι όμως, για 11 λεπτά, ήταν off!

«Συγγνώμη, αυτή η σελίδα δεν υπάρχει» ήταν το μήνυμα που έβγαινε στις οθόνες των υπολογιστών όσων πληκτρολογούσαν στο twitter το @realdonaldtrump. Κι όμως, δεν έκλεισε… μόνος του ο Ντόναλντ Τραμπ τον λογαριασμό του. Άλλος του τον έκλεισε.

Υπάλληλος, ο οποίος μάλιστα αποχωρεί από την εταιρία, απενεργοποίησε κατά λάθος (;) τον λογαριασμό του Αμερικανού προέδρου. Η τελευταία του στη δουλειά θα του μείνει αξέχαστη μάλλον.

Ντόναλντ Τραμπ… down

Δεν ήθελε και πολύ να προκληθεί… συναγερμός στα social media. Ο Ντόναλντ Τραμπ άλλωστε είναι λάτρης του συγκεκριμένου μέσου. Και tweet-αρει ακατάπαυστα. Ό,τι θέλει να πει, το γράφει εκεί.

Οπότε ήταν φυσικό να προκληθεί αναστάτωση. Ο λογαριασμός του έμεινε “εκτός” 11 λεπτά. Δεν είναι λίγο. Και άλλωστε, δεν μιλάμε για οποιονδήποτε χρήστη αλλά για τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Η… “παρεξήγηση” λύθηκε γρήγορα. Από την ίδια την εταιρία, που έβγαλε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει ότι ο λογαριασμός του Αμερικανού προέδρου απενεργοποιήθηκε κατά λάθος από έναν υπάλληλο.

«Νωρίτερα σήμερα ο λογαριασμός του @realdonaldtrump απενεργοποιήθηκε ακούσια λόγω ανθρώπινου λάθους από έναν υπάλληλο του Twitter. Ο λογαριασμός έμεινε απενεργοποιημένος για 11 λεπτά αλλά ανακτήθηκε. Συνεχίζουμε να και λαμβάνουμε μέτρα ώστε να μην επαναληφθεί αυτό», ανέφερε.

Ο υπάλληλος

Αργότερα, η εταιρία επανήλθε με νεότερη ανακοίνωση για το περιστατικό. Έκανε γνωστό, ότι πίσω από την απενεργοποίηση του λογαριασμού του Τραμπ είναι ένας υπάλληλος της. Ένας υπάλληλος της… εξυπηρέτησης πελατών. Και μάλιστα, στην τελευταία του μέρα στη δουλειά.

«Από την έρευνά μας μάθαμε ότι αυτό έγινε από έναν υπάλληλο της εξυπηρέτησης πελατών που το έκανε την τελευταία του μέρα στη δουλειά. Κάνουμε εσωτερική έρευνα».

Πανηγύρι στο twitter

Φυσικά, οι χρήστες δεν ήταν δυνατόν να αφήσουν την ευκαιρία αυτή να πάει χαμένη. Και τα σαρκαστικά σχόλια πήγαν… σύννεφο. «Εκείνη τη στιγμή του “συγγνώμη, αυτή η σελίδα δεν υπάρχει”, ο Τραμπ έγινε πραγματικά πρόεδρος», έγραψε κάποιος.

«Αν το twitter του Τραμπ έχει πέσει σημαίνει, τεχνικά, ότι δεν είναι πια πρόεδρος; Θέλω να πω, είναι το μοναδικό “μέρος” της δουλειάς στο οποίο δίνει σημασία» έγραψε ένας άλλος.

https://twitter.com/soniasaraiya/status/926224065928540160

https://twitter.com/everydaydude/status/926223869970706432

https://twitter.com/winterjessica/status/926270231605055488

Άλλοι πάλι, αποθεώσαν τον ή την υπάλληλο που για 11 ολόκληρα λεπτά “έριξε” τον λογαριασμό του Ντόναλντ Τραμπ… Άλλος τον χαρακτήρισε ήρωα κι άλλος ζήτησε… ραντεβού για να τον ή την κεράσει πίτσα…

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις