Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ερντογάν προς Σαρκοζί:”Ρώτα το πατέρα σου τι έκανε το 40 στην Αλγερία”!

Μέχρι και τον πατέρα του Σαρκοζί ,έμπλεξε ο Ταγίπ Ερντογάν στον πόλεμο που έχει ξεκινήσει μετά από την απόφαση της Γαλλίας να θεωρείται ποινικό αδίκημα η άρνηση της Γενοκτονίας των Αρμενιών!

“Στην Αλγερία από το 1945, περίπου 15 % του πληθυσμού σφαγιάστηκε από τους Γάλλους. Αυτή είναι μια γενοκτονία. Οι Αλγερινοί κάηκαν μαζικά σε φούρνους. Μαρτύρησαν ανελέητα “, δήλωσε ο Ερντογάν. “Αν ο Γάλλος Πρόεδρος δεν ξέρεΙ γι΄ αυτή την γενοκτονία θα πρέπει να πάει και να ρωτήσει τον πατέρα του, Παύλο Σαρκοζί. Ο πατέρας του υπηρέτησε στη γαλλική Λεγεώνα στην Αλγερία τη δεκαετία του 1940. Είμαι βέβαιος ότι θα είχε πολλά να πει στο γιο του σχετικά με τις γαλλικές σφαγές στην Αλγερία “, δήλωσε ο Ερντογάν.

Βέβαια και ο κ.Ερντογάν θα πρέπει να διαβάσει κάποιο από τα χιλιάδες βιβλία που κυκλοφορούν παγκοσμίως και περιγράφουν με λεπτομέρειες και ντοκουμέντα την Γενοκτονία των Αρμενίων.Και μετά ας διαβάσει για του Πόντιους και πάει λέγοντας.Έχει μεγάλη ιστορία η χώρα του σε σφαγές και μην κάνει ότι δεν ξέρει…

Περισσότερα στο OnAlert.gr

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε