Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Έρχονται τα απομνημονεύματα του Τζορτζ Μπους

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Στις 9 Νοεμβρίου πρόκειται να κυκλοφορήσει το βιβλίο με τα απομνημονεύματα του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους.

Το βιβλίο θα τιτλοφορείται Decision Points και θα επικεντρώνεται στις 14 κρισιμότερες από τις αποφάσεις που κλήθηκε να λάβει ο Μπους στα οκτώ χρόνια της θητείας του, περιλαμβανομένων και των «σφαλμάτων και των παραλείψεών του», αναφέρει ανακοινωθέν του εκδοτικού ομίλου The Crown Publishing Group.

Προκειμένου να προωθήσει το βιβλίο του, ο πρώην πλανητάρχης θα πραγματοποιήσει περιοδεία σε όλη την επικράτεια των ΗΠΑ και το αντίτιμο για την αγορά του βιβλίου θα οριστεί στα 35 δολάρια.

«Ο πρόεδρος Μπους βάζει τους αναγνώστες μέσα στο μέγαρο του κυβερνήτη του Τέξας το βράδυ που διεκδίκησε τις διαμφισβητηθείσες εκλογές του 2000, στο προεδρικό αεροσκάφος την 11η Σεπτεμβρίου, τις αγωνιώδεις ώρες μετά την πιο καταστροφική επίθεση στις ΗΠΑ μετά το Περλ Χάρμπορ, μέσα στο κέντρο διαχείρισης κρίσης πριν εξαπολυθεί ο πόλεμος στο Ιράκ», αναφέρει το ανακοινωθέν του εκδοτικού οίκου.

Πρόκειται επίσης να αναφέρεται στις «ιστορικές και αμφιλεγόμενες αποφάσεις του για την οικονομική κρίση, τον τυφώνα Κατρίνα, τον πόλεμο στο Αφγανιστάν, το Ιράν και άλλα θέματα τα οποία συνέβαλαν να καθοριστεί η πρώτη δεκαετία του 21ου αιώνα».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε