Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Έσφαξε το 2χρονο κοριτσάκι του κι εξαφανίστηκε – Ανθρωποκυνηγητό για τον παιδοκτόνο

Γερμανία Αμβούργο κοριτσάκι πατέρας δολοφονία
Φωτογραφία Αρχείου Reuters

Η εικόνα του δολοφονημένου κοριτσιού έκανε ακόμη και τους αστυνομικούς να “λυγίσουν”. Πατέρας έσφαξε το δυο ετών κοριτσάκι του μπροστά στα μάτια της γυναίκας του κι εξαφανίστηκε.

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία στο Αμβούργο της Γερμανίας για τον εντοπισμό ενός άνδρα που φέρεται να σκότωσε το ίδιο του του το παιδί και να εξαφανίστηκε. Το άτυχο κοριτσάκι βρέθηκε με τραύματα στο λαιμό.

Όλα έγιναν μπροστά στα μάτια της γυναίκας του και του άλλου παιδιού τους!

Φρίκη στο Αμβούργο

Η φρικιαστική υπόθεση ήρθε στο φως το βράδυ της Δευτέρας (23.10.2017). Ήταν περίπου 21:00 το βράδυ. Η αστυνομία κλήθηκε σε ένα διαμέρισμα στο Αμβούργο. Κανείς δεν περίμενε να αντικρίσει ένα παιδί μόλις δυο ετών άγρια δολοφονημένο.

Το σπίτι όπου έμενε η οικογένεια βρίσκεται σε ένα μικρό συγκρότημα διαμερισμάτων στο προάστιο Neiwiedenthal του Αμβούργου. Εκεί, το δίχρονο κοριτσάκι δέχτηκε την επίθεση. Λέγεται πως ο άνθρωπος που του έκοψε το νήμα της ζωής ήταν ο ίδιος του ο πατέρας.

Της έκοψε το λαιμό μπροστά στη μητέρα της και το αδερφάκι της. Και μετά, εξαφανίστηκε.

Αναφορές στα γερμανικά ΜΜΕ λένε πως ακόμη και οι αστυνομικοί που κλήθηκαν στο σημείο, κατέρρευσαν στη θέα του κατακρεουργημένου παιδιού.

Σε κατάσταση σοκ η μητέρα

Η μητέρα του νεκρού παιδιού βρέθηκε στο διαμέρισμα σε κατάσταση σοκ. Άμεσα, μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Στο σπίτι ήταν ακόμη ένα παιδί, το οποίο είναι σώο και πλέον φροντίζεται από τις αρχές.

Αμέσως μόλις αποκαλύφθηκε το άγριο έγκλημα άρχισε η αναζήτηση του υπόπτου. Κι αυτός δεν είναι άλλος από τον πατέρα του θύματος. Με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, οι αστυνομικοί άρχισαν να σαρώνουν τη γειτονιά Neugraben-Fischbek.

Ομάδα ντεντέκτιβ που ανέλαβε την υπόθεση συνέχισε, το πρωί της Τρίτης (24.10.2017) να πηγαίνει πόρτα πόρτα για να συλλέξει πληροφορίες.

Ένα σενάριο που εξετάζουν οι αρχές είναι ο πατέρας να διέφυγε από την πόλη με το τρένο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί το κίνητρο για τη δολοφονία του παιδιού.

Σύμφωνα με τις γερμανικές αρχές, η οικογένεια κατάγεται από το Πακιστάν.

Με πληροφορίες από τη Sun

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις