Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

«Έσπασε» στο ξύλο 16χρονο αγόρι και κινδυνεύει με 57 χρόνια φυλακή (VIDEO)

Ένας 35χρονος, πατέρας ενός 16χρονου αγοριού, έκανε «μαύρο στο ξύλο» έναν συνομήλικο του γιου του μόνο και μόνο γιατί κέρδισε έναν αγώνα πάλης. Οι εικόνες που ακολουθούν είναι σκληρές.

Όλα ξεκίνησαν μετά από έναν αγώνα πάλης ανάμεσα στα δυο παιδιά, με τον 35χρονο Γκάρι Τζόνσον από Παλμ Μπέι της Φλόριντα να κάνει τον διαιτητή. Το περιστατικό διαδραματίστηκε στην αυλή του σπιτιού του 35χρονου.

Ο αγώνας τελειώνει με ηττημένο τον γιο του Τζόνσον. Και ο πατέρας θεωρεί σωστό να τα βάλει με τον 16χρονο που νίκησε τον γιο του. Οι δυο τους έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο και ανταλλάσσουν κάποια λόγια. Και ακολουθεί η απίστευτης αγριότητας επίθεση του 35χρονου στον 16χρονο!

Το video που αναρτήθηκε στο YouTube είναι σκληρό. Δείχνει τον 35χρονο να έχει ξαπλώσει στο γρασίδι τον νεαρό και να τον χτυπά ανελέητα στο πρόσωπο.

«Μου έσκισε το φρύδι, τα δόντια μου έσκισαν τα χείλη μου και τα δόντια μου είναι ακόμα μουδιασμένα», είπε ο 16χρονος στο δικαστήριο, σημειώνοντας πως μετά από τα πρώτα χτυπήματα, λιποθύμησε.

Κανένας από όσους είναι εκεί δεν παρεμβαίνει!

Το θέμα τελικά πήρε το δρόμο του δικαστηρίου. Ο Τζόνσον κρίθηκε την περασμένη παρασκευή ένοχος. Και αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο φυλάκισης έως και 57 χρόνια. Οι συνήγοροί του θεωρούν ότι η ετυμηγορία θα είναι 10 χρόνια στη φυλακή.

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε