Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Έσβησαν στην άσφαλτο! Μετέδωσε live τον θάνατό τους [vid]

Έσβησαν στην άσφαλτο! Μετέδωσε live τον θάνατό τους [vid]

Στην άσφαλτο άφησαν την τελευταία τους πνοή η 16χρονη Sofia Magerko και η 24χρονη Dasha Medvedeva που μετέδιδαν live τις τελευταίες τους στιγμές στη ζωή.

Η 16χρονη βασίλισσα ομορφιάς Sofia Magerko και η φίλη της Dasha Medvedeva έκαναν live streaming στο Instagram ενώ έπιναν αλκοόλ στο αυτοκίνητο. Δευτερόλεπτα πριν τη μοιραία σύγκρουση οι δύο φίλες έπιναν από μπουκάλια κρασί και μιλούσαν για το πόσο απολαμβάνουν τη ζωή.

“Γεια σας αγόρια” έλεγαν στην κάμερα ενώ έκαναν live streaming στο Instagram, γελώντας και σημειώνοντας πόσο πολύ απολαμβάνουν τη ζωή. Η οθόνη μαύρισε τη στιγμή της σύγκρουσης αλλά ακούγεται καθαρά ο τρομακτικός ήχος της σύγκρουσης που τους στέρησε τη ζωή.

Οι περαστικοί ακούγονται να φωνάζουν “υπάρχει μια νεκρή εκεί.. η άλλη έπεσε έξω από το αυτοκίνητο”. Η 16χρονη Sofia Magerko, που είχε κερδίσει τίτλο ομορφιάς στα καλλιστεία της πόλης της Izyum, πέθανε ακαριαία, ενώ η 24χρονη Dasha Medvedeva πέθανε κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο.

 

 

 

Μετά και το τελευταίο τραγικό δυστύχημα άνοιξε εκ νέου η συζήτηση για το live streaming software του Instagram, καθώς έχουν υπάρξει πολυάριθμα περιστατικά που ανεβαίνουν live στο ίντερνετ. “Αν θέλουμε να οικοδομήσουμε μια ασφαλή κοινότητα, πρέπει να ανταποκριθούμε γρήγορα. Προσπαθούμε να καταστήσουμε ευκολότερη την αναφορά σε αυτά τα βίντεο ώστε να μπορέσουμε να ενεργήσουμε άμεσα”, τόνισε ο ιδρυτής του facebook Mark Zuckerberg.

Πηγή: Independent

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε