Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Ετοιμάζεται ταινία για τον Joker και την Harley Quinn!

Ετοιμάζεται ταινία για τον Joker και την Harley Quinn!

Αυτό που όλοι περιμέναμε. Το πολυαγαπημένο ζευγάρι Joker – Harley Quinn θα αποκτήσει πολύ σύντομα τη δική του ταινία. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Επιτέλους! Οι πιο αγαπημένοι του πρόσφατου “Suicide Squad”, o Joker και η Harley Quinn, θα αποκτήσουν τη δική τους ταινία από τη DC. Το ζευγάρι που όλοι αγαπήσαμε θα “ξαναζωντανέψει” στη μεγάλη οθόνη.

Η καλλονή Margot Robbie, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τον ρόλο της Harley Quinn, θα “ξαναβάψει” τα μαλλιά της κόκκινα και μπλε, ενώ ο Jared Leto θα “ξαναχτυπήσει” τατουάζ Damaged.

To δίδυμο του Crazy Stupid Love, Glenn Ficarra και John Requa θα αναλάβει τη σκηνοθεσία. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η ταινία περιγράφεται ως ένα «εγκληματικό love story», αρρωστημένης και καταστροφικής ιστορίας αγάπης.

https://www.youtube.com/watch?v=N1MluGW1KcY

Δεν αποκλείεται βέβαια και η πιθανότητα να δούμε τους ήρωες να έχουν και από μία δική τους solo ταινία ο καθένας. Άλλωστε, πολύ γνωστές ήταν οι φήμες ότι ο σκηνοθέτης των ταινιών “Hangover”, Todd Philips θα σκηνοθετήσει ταινία για τον Joker.

Η ταινία  για τον Joker και την Harley Quinn, αναμένεται να κυκλοφορήσει μετά το sequel της «Ομάδας Αυτοκτονίας» που έχει προγραμματιστεί για το 2019, οπότε υπομονή…

Η Ομάδα αυτοκτονίας είναι ο τίτλος μιας Αμερικανικής υπερηρωικής ταινίας του 2016 βασισμένη στην ομώνυμη ομάδα αντιηρώων της DC Comics. Είναι η τρίτη ταινία του Εκτεταμένου Σύμπαντος της DC. Το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι του Ντεΐβιντ Άϊερ και πρωταγωνιστούν οι Γουίλ Σμιθ, Τζάρεντ Λέτο, Μάργκοτ Ρόμπι, Τζόελ Κίναμαν, Βαϊόλα Ντέιβις, Τζάϊ Κούρτνεϊ, Τζέι Χερνάντεζ, Αντεουάλε Ακινουόγιε-Αγκμπάζε, Άικ Μπάρινχολτζ, Σκοτ Ίστγουντ and Κάρα Ντελεβίν.

Στην ταινία Ομάδα Αυτοκτονίας μια μυστική κυβερνητική υπηρεσία υπό την καθοδήγηση της Amanda Waller επιστρατεύει φυλακισμένους υπερκακούς να εκτελέσουν επικίνδυνες αποστολές και να σώσουν τον κόσμο από μια ισχυρή απειλή, σε αντάλλαγμα για την ελάφρυνση των ποινών τους.

Αυτοί όμως που είχαν ξεχωρίσει στη ταινία ήταν ο Joker και η Harley Quinn. Εκείνος εγκληματίας, εκείνη ψυχολόγος και το love story τους πιο παθιασμένο και επικίνδυνο όσο κανένα άλλο…

Πηγή:hollywoodreporter.com

 

 

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις