Σάββατο, 20 Απρ.
17oC Αθήνα

Έβαλαν τον πύθωνα να φυλάει την κοκαΐνη!

Έβαλαν τον πύθωνα να φυλάει την κοκαΐνη!

Έκπληκτοι οι άνδρες της ιταλικής αστυνομίας από το θέαμα που αντίκρισαν κατά την έφοδό τους σε διαμέρισμα στη Ρώμη, όπου συμμορία εμπόρων ναρκωτικών κρατούσε μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης!

Οι έμποροι είχαν εκπαιδεύσει έναν σπάνιο αλμπίνο πύθωνα όχι μόνο να προστατεύει το εμπόρευμά τους αλλά και να τρομοκρατεί εκείνους που τους χρωστούσαν. Κατά την έφοδο της αστυνομίας στο διαμέρισμά τους, το μήκους τριών μέτρων φίδι επιτέθηκε στους αστυνομικούς. Την ίδια στιγμή, οι ιδιοκτήτες του προετοίμαζαν την κοκαΐνη που επρόκειτο να διακινήσουν.

Χρειάσθηκε να κληθεί ειδικός της δασονομίας στα ερπετά για να μπορέσουν οι αρχές να πιαστεί ο πύθωνας.

«Μόλις μπήκαμε βρήκαμε το ερπετό να καραδοκεί πίσω από την πόρτα, ακριβώς όπως ένας φύλακας σκύλος», τόνισε ο υπαστυνόμος Λούκα Τζελορμίνο. «Μας εξέπληξε που βρήκαμε 200 γραμμάρια καθαρής κοκαΐνης κάτω από το φίδι, την οποία προστάτευε με περισσή ζηλοτυπία. Από την έρευνα που κάναμε, συμπεράναμε πως το ερπετό είχε εκπαιδευθεί για να προστατεύει τα ναρκωτικά», πρόσθεσε.

Οι ιδιοκτήτες του κρατούσαν το φίδι νηστικό επί πολλές εβδομάδες για να το κάνουν πιο επιθετικό, όμως οι αρχές το ημέρεψαν μόλις του πρόσφεραν μία γενναία μερίδα κοτόπουλο.

Ο πύθωνας ( της οικογένειας Python Molurus Bivittatus), για τον οποίο η δασονομία ανακοίνωσε πως προέρχεται από τη Γουϊνέα και πως «αξίζει πολλά χρήματα», μεταφέρθηκε στο καταφύγιο ερπετών στον Ζωολογικό Κήπο της Ρώμης.

Στην επιχείρησή της η αστυνομία συνέλαβε 12 άτομα και κατέσχεσε περίπου 5 κιλά κοκαΐνη.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε