Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Έβαλε τα γέλια η Χίλαρι όταν έμαθε το θάνατο του Καντάφι – Δείτε το video

“We came, we saw, he died”… “Ήρθαμε, είδαμε, πέθανε”. Με αυτή τη φράση και γέλια “υποδέχτηκε” η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ την είδηση πως ο Μουαμάρ Καντάφι είναι νεκρός!

Δυο μέρες πριν οι Λίβυοι αντάρτες εκτελέσουν τον Μουαμάρ Καντάφι, η Χίλαρι Κλίντον είχε επισκεφτεί τη χώρα σε ένα ταξίδι… αστραπή. Την ημέρα που έγινε γνωστό πως ο Συνταγματάρχης συνελλήφθη και είναι νεκρός, η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ βρισκόταν στο Αφγανιστάν. Έμαθε τα νέα λίγο πριν δώσει συνέντευξη σε τηλεοπτικό δίκτυο.

“Ήρθαμε, είδαμε, πέθανε” είπε όταν την πληροφόρησαν πως ο Καντάφι είναι νεκρός. Ακολούθησε ένα μακάβριο γέλιο από τη Χίλαρι Κλίντον…

Νωρίτερα, έμαθε τα νέα για τη σύλληψη του Μουαμάρ Καντάφι. Η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ ετοιμαζόταν να δώσει συνέντευξη στο CBS News, όταν χτύπησε το κινητό της και έμαθε ότι Μουαμάρ Καντάφι είχε πέσει στα χέρια των ανταρτών.
Με Λίβυους αντάρτες πριν από μερικές μέρες, κατά την επίσκεψή της στην Τρίπολη
«Ουάου» ήταν η πρώτη (ας πούμε) λέξη που βγήκε από τα χείλη της. Έδωσε το κινητό στους συνεργάτες της και είπε: «Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες πως συνελήφθη ο Καντάφι. Ανεπιβεβαίωτες. Αλλά έχουμε ακούσει πολλές τέτοιες πληροφορίες στο παρελθόν», είπε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι τελευταίες ώρες του Καντάφι – Ικέτευε για τη ζωή του – ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ video και φωτογραφίες

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε