Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Έβλεπαν 11χρονο να γρονθοκοπείται και ζητωκραύγαζαν! (VIDEO)

Μια ακόμη ιστορία εκφοβισμού σε σχολείο βλέπει το φως της δημοσιότητας. 11χρονος δέχτηκε επίθεση από συμμαθητή του, την ώρα που οι υπόλοιποι έβλεπαν, ζητωκραύγαζαν και βιντεοσκοπούσαν…

Το σοκαριστικό βίντεο της επίθεσης σε νεαρό Ασιάτη από έξι νεαρούς, στο Σικάγο και η βιντεοσκόπησή της από μια 15χρονη, προκάλεσε οργή και έντονες αντιδράσεις στην αμερικανική κοινωνία. Αλλά δεν είναι το μοναδικό.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται, στην πόλη Έλκτον στην πολιτεία του Μέριλαντ. Αυτή τη φορά, θύμα ήταν ένα 11χρονο αγόρι, με πρόβλημα αυτισμού και υπερκινητικότητας. Το θύμα περίμενε στη στάση του λεωφορείου, μαζί με άλλους συμμαθητές του.

Ξαφνικά, ένα αγόρι του επιτίθεται και τον χτυπά με μπουνιές, επανειλημμένα στο κεφάλι. Γύρω τους βρίσκονται κι άλλοι μαθητές. Κανείς δεν παρεμβαίνει. Όλοι φωνάζουν και ζητωκραυγάζουν, ένας φωνάζει «χτύπα τον!» κι ένας άλλος βιντεοσκοπεί την επίθεση με το κινητό του. Και μετά, ανέβασε το βίντεο στο Facebook. Συνηθισμένη πλέον τακτική.

Μόνο που εκτός από τους χιλιάδες που είδαν το βίντεο, το είδαν και οι γονείς του 11χρονου Κάλεμπ Κουλά. Και αποφάσισαν να καταγγείλουν ότι επί χρόνια το παιδί τους γίνεται στόχος επιθέσεων εκφοβισμού από τους συμμαθητές του.

«Με φωνάζουν ομοφυλόφιλο, με κλωτσάνε, με χτυπάνε και πολλά άλλα πράγματα», είπε στην κάμερα ο 11χρονος, καθώς το θέμα πήρε διαστάσεις.
Οι γονείς του δήλωσαν ότι επικοινώνησαν πολλές φορές στο παρελθόν με το σχολείο και έκαναν παράπονα για τις επιθέσεις που δεχόταν το παιδί τους. Αλλά δεν έγιναν και πολλά. Στο τέλος, τους έδωσαν να συμπληρώσουν μια φόρμα για να γίνει επίσημη καταγγελία….

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ 11ΧΡΟΝΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

15χρονη έβλεπε να δέρνουν άγρια ανήλικο αγόρι και το βιντεοσκοπούσε!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε