Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Έχασε το αεροπλάνο και μπήκε στον δίαυλο για να το σταματήσει!

REUTERS
REUTERS

Όταν ο επιβάτης έφτασε μετά από καθυστέρηση στην πύλη εξόδου είδε το αεροπλάνο να έχει κλείσει τις πόρτες και να ετοιμάζεται για…αναχώρηση.

Το περιστατικό έγινε στο αεροδρόμιο του Μπρίσπεϊν της Αυστραλίας.

Ο 31χρονος Φίλιπ Ντάλεϊ είχε κλείσει το εισιτήριο του πριν από μέρες, πήγε στο αεροδρόμιο, έκανε κανονικά το check in του όμως ξεχάστηκε να πάει στην πύλη από όπου θα έφευγε το αεροπλάνο. Μετά από αρκετές ανακοινώσεις ο ίδιος ήταν άφαντος. Όταν ξαφνικά αποφάσισε να πάει για να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο με το που φτάνει στην πύλη βλέπει ότι η σκάλα του αεροπλάνου είχε φύγει, οι πόρτες είχαν κλείσει και το αεροπλάνο ήταν έτοιμο να αναχωρήσει χωρίς φυσικά αυτόν.

Τότε ο ίδιος πάτησε το κουμπί κινδύνου και άνοιξε την πόρτα της πύλης και βγήκε μέσα στον δίαυλο και άρχισε να “κυνηγάει” το αεροπλάνο για να το σταματήσει.

Όπως δήλωσε στο δικαστήριο ο υπεύθυνος ασφαλείας του αεροδρομίου, άνδρες της ασφάλειας έθεσαν σε κίνδυνο τη ζωή τους αφού αναγκάστηκαν να μπουν μέσα στο δίαυλο για να τον σταματήσουν πριν τον…πατήσει κάποιο αεροπλάνο.

Τελικά κατάφεραν να τον πιάσουν και φυσικά ο 31χρονος οδηγήθηκε στην φυλακή. Σήμερα το πρωί παρουσιάστηκε στο δικαστήριο το οποίο διέταξε την προφυλάκιση του και στις 2 Μαΐου θα παρουσιαστεί και πάλι στο δικαστήριο.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε