Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Έχασες κιλά; Πας «καρφί» στο Λευκό Οίκο!

Έχασες κιλά; Πας «καρφί» στο Λευκό Οίκο!

Ούτε να το φανταστούν μπορούσαν οι συμμετέχοντες σε ριάλιτι της αμερικανικής τηλεόρασης ότι μια μέρα θα τους προσκαλούσαν στον Λευκό Οίκο.

Η σύζυγος του Αμερικανού προέδρου, Μισέλ Ομπάμα, αποφάσισε να καλέσει στο Λευκό Οίκο τους έξι φιναλίστ του ριάλιτι The Biggest Loser. Επισήμως, έγινε στο πλαίσιο της μάχης κατά της παχυσαρκίας, που έχει θέσει ως μια από τις προτεραιότητές της η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, αφού νικητής του ριάλιτι θα είναι εκείνος που θα χάσει τα περισσότερα κιλά.

Όπως και σε άλλη τηλεοπτική της εμφάνιση (στην εκπομπή της Έλεν ΝτεΤζένερις) η Μισέλ Ομπάμα δε δίστασε να κάνει γυμναστική μαζί με τους έξι παίκτες μπροστά στις κάμερες.

Οι έξι φιναλίστ της εκπομπής που προβάλλεται κάθε Τρίτη από το NBC, έμειναν έκπληκτοι όταν προσκλήθηκαν στην Ουάσινγκτον από την σύζυγο του προέδρου. Ανάμεσα σε εκείνους που είχαν την τιμή να βρεθούν στην προεδρική κατοικία η 42χρονη Κρις που έχασε 31 κιλά από την αρχή του σόου και η Κόντα 23 χρόνων που έχασε 38.

Στην αρχή της εκπομπής οι φιναλίστ συναντήθηκαν με τους δικούς τους, συγκινήθηκαν και έκλαψαν, όπως άλλωστε «ορίζει» ο κανόνας του καλού ριάλιτι. Στα τελευταία πέντε λεπτά του σόου προβλήθηκαν εικόνες από την συνάντηση με την Μισέλ Ομπάμα, η οποία συνεχάρη τους παίκτες λέγοντάς τους πως “έδειξαν σε εκατομμύρια Αμερικανούς ότι ο καθένας μπορεί να αλλάξει”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Μισέλ Ομπάμα κάνει push – ups!

Μ.Ομπάμα: “Δεν είμαι μία θυμωμένη μαύρη γυναίκα”

Βόλτα στο… Λευκό Οίκο για τους Brangelina – ΦΩΤΟ και VIDEO

Αποκαλύψεις για την οικογένεια Ομπάμα

Ο Μπρέιβικ σχεδίαζε να δολοφονήσει τον Μπαράκ Ομπάμα

Γιατί ο Ομπάμα…προσκυνά τη γυναίκα πεζοναύτη;

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε