Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Φιλιππίνες: Ο αρχηγός της αστυνομίας ανέλαβε την ευθύνη για την αποτυχία διάσωσης των ομήρων

Αποσύρθηκε τρείς μήνες νωρίτερα απο την υποχρεωτική συνταξιδότησή του.

Ο αρχηγός της αστυνομίας των Φιλιππίνων ανέλαβε την ευθύνη για την αποτυχία της επιχείρησης απελευθέρωσης των ομήρων σε τουριστικό λεωφορείο την περασμένη εβδομάδα στην πρωτεύουσα Μανίλα, όπου έχασαν την ζωή τους οκτώ τουρίστες από το Χονγκ Κονγκ.

 “Ως αρχηγός της εθνικής αστυνομίας, αναλαμβάνω την ευθύνη και την υπευθυνότητα όλων των μονάδων της Εθνικής Αστυνομίας των Φιλιππίνων και ολόκληρου του αστυνομικού προσωπικού για οτιδήποτε έκαναν ή απέτυχαν να κάνουν” ανέφερε σε σημερινή ανακοίνωση του ο Τζεσούς Βερζόσα.

 Ο αρχηγός της αστυνομίας που ανέλαβε πριν από περίπου δύο χρόνια, δήλωσε ακόμη ότι αποφάσισε να αποσυρθεί αυτόν τον μήνα, τρεις μήνες νωρίτερα από την υποχρεωτική συνταξιοδότηση του .

 “Ήρθε ο καιρός να προχωρήσω μπροστά και να κάνω ένα νέο ξεκίνημα. Είμαι βέβαιος ότι η εθνική αστυνομία θα συνεχίσει το καθήκον το οποίο έχει ορκιστεί να υπηρετεί και να προστατεύει καθώς και να παραμείνει μία αξιόπιστη, αποτελεσματική και υπεύθυνη υπηρεσία για το κοινό” σημείωσε ο αρχηγός της αστυνομίας.

   

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε