Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Forbes: Η Ζιζέλ έχασε τον τίτλο του πιο ακριβοπληρωμένου μοντέλου μετά από 15 χρόνια!

Forbes: Η Ζιζέλ έχασε τον τίτλο του πιο ακριβοπληρωμένου μοντέλου μετά από 15 χρόνια!
Φωτογραφία αρχείου Reuters

Για πρώτη φορά τα τελευταία 15 χρόνια η Ζιζέλ Μπούντχεν έχασε την πρώτη θέση στον κατάλογο με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου.

Ποια την εκθρόνισε; Η Κένταλ Τζένερ!

Η Άσλεϊ Γκράχαμ αναδείχθηκε στην πρώτη γυναίκα μοντέλο με καμπύλες που κέρδισε μια θέση στην ετήσια λίστα του περιοδικού Forbes με τις πιο ακριβοπληρωμένες καλλονές. Κατέλαβε τη 10η θέση με απολαβές στα 5,5 εκατομμύρια δολάρια το διάστημα μεταξύ 1ης Ιουνίου 2016 και 1ης Ιουνίου 2017.

Η μόλις 22 ετών Τζένερ, ετεροθαλής αδελφή της Κιμ Καρντάσιαν, είχε απολαβές ύψους 22 εκατομμυρίων δολαρίων σε διάστημα ενός έτους χάρη στις εμφανίσεις της στην πασαρέλα αλλά και στους 84 εκατομμύρια followers της στο Instagram που τη βοήθησαν να λανσάρει τη δική της συλλογή ρούχων και να υπογράψει συμβόλαια με εταιρείες κολοσσούς όπως η Adidas και η Estee Lauder, σύμφωνα με το Forbes.

Η Βραζιλιάνα Ζιζέλ, ηλικίας 37 ετών, που ήταν η «βασίλισσα» του Forbes από το 2002, έπεσε στη δεύτερη θέση φέτος με απολαβές στα 17,5 εκατομμύρια δολάρια.

Η Κρίσι Τέιγκεν είδε το όνομά της να φιγουράρει για πρώτη φορά στην κατάταξη του Forbes καθώς βρέθηκε στην τρίτη θέση με απολαβές 13,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Η 31χρονη Τέιγκεν, σύζυγος του τραγουδιστή Τζον Λέτζεντ, έχει επίσης έντονη παρουσία στο Twitter και το Instagram.

«Με τη βοήθεια των social media, παρουσιάζονται μεγαλύτερες ευκαιρίες για να δημιουργήσεις το δικό σου περιεχόμενο και να χρησιμοποιήσεις τη δική σου φωνή» δήλωσε ο Ίβαν Μπαρτ, πρόεδρος του IMG Models στο Forbes.

«Οι αστέρες τα χρησιμοποιούν» συμπλήρωσε.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις