Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Φρίκη! 58χρονος παρθένος βίασε μαθήτρια

Φρίκη! 58χρονος παρθένος βίασε μαθήτρια

Τουλάχιστον 6 χρόνια στη φυλακή θα περάσει ο 59χρονος σήμερα Christopher Bahen για τον βιασμό 17χρονης μαθήτριας.

Ο δικαστής Mark Gamble παρομοίασε την επίθεση σαν σκηνή από ταινία τρόμου, με τον δράστη να έχει σχεδιάσει τη βάναυση πράξη του που πραγματοποίησε υπό την απειλή μαχαιριού.

Λίγες ημέρες πριν από τη φρικτή επίθεση, ο Christopher Bahen βιντεοσκοπούσε μαθήτριες που περνούσαν μπροστά από το σπίτι του, εστιάζοντας με την κάμερα στα πόδια και τις φούστες τους.

Περνούσε τις ώρες του πίνοντας ακόμα και 16 λίτρα κρασία την εβδομάδα και παρακολουθώντας εφηβικό πορνό.

Στο σπίτι του βρέθηκε ένας χάρτης όπου είχε βάλει σημάδια στο τοπικό γυμνάσιο, το σπίτι του και το σημείο όπου τελικά βίασε την ανήλικη.

Βίντεο κλειστού κυκλώματος ασφαλείας κατέγραψε τον δράστη την ημέρα της επίθεσης να κυνηγά το θύμα του με ένα μαχαίρι. Την έριξε στο έδαφος, απείλησε να τη σκοτώσει και τη βίασε με την απειλή μαχαιριού.

Ταπείνωνε το θύμα του αποκαλώντης την πόρνη και λέγοντάς της πως “άξιζε ότι παίρνει” και “αυτό σου αρέσει”.

Η ανήλικη, όπως σημείωσε ο δικαστής, πίστευε πως θα πεθάνει στα χέρια ενός ξένου, ήταν τρομοκρατημένη και φώναζε σε βοήθεια.

“Δεν πίστευα αυτό που συνέβαινε. Ήμουν τρομοκρατημένη. Φοβήθηκα για τη ζωή μου. Πραγματικά ένιωθα πως θα πεθάνω”, σημείωσε η ανήλικη.

Στο δικαστήριο έγινε γνωστό πως ο δράστης δεν είχε κάνει ποτέ σεξ και ζούσε με τους γονείς του μέχρι που πέθανε η μητέρα του το 2005.

“Μεθούσα. Ντρέπομαι για αυτό που έκανα. Ξέρω ότι ήταν πολύ κακό. Μου αξίζει να είμαι στη φυλακή. Δεν μπορείς να κάνεις ό,τι έκανα και να περιμένεις πως θα τη γλιτώσεις”, ανέφερε από την πλευρά του ο δράστης.

Πηγή: heraldsun

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε