Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Φρίκη στην Ιαπωνία: Έψαχναν 23χρονη και βρήκαν… εννέα διαμελισμένα πτώματα!

Ιαπωνία διαμελισμένα πτώματα
Δημοσιογράφοι έξω από το διαμέρισμα της φρίκης! Φωτογραφία Reuters

Σοκάρει την Ιαπωνία η είδηση πως στο διαμέρισμα 27χρονου βρέθηκαν εννέα διαμελισμένα πτώματα! Η φρικιαστική υπόθεση ήρθε στο φως στο πλαίσιο ερευνών για την εξαφάνιση 23χρονης.

Μια υπόθεση που μοιάζει περισσότερο με σενάριο ταινίας τρόμου. Σε πόλη κοντά στο Τόκιο βρέθηκαν εννέα πτώματα μέσα σε διαμέρισμα. Ανήκουν σε οκτώ γυναίκες κι έναν άνδρα. Η Ιαπωνία παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα.

Η 23χρονη που έφερε την αποκάλυψη

Οι αρχές έφτασαν στο διαμέρισμα του 27χρονου, στην πόλη Ζάμα, στη νομαρχία Καναγκάουα κοντά στο Τόκιο, αναζητώντας ένα νεαρό κορίτσι που έχει εξαφανιστεί.

Κατά τις έρευνες, η αστυνομία εντόπισε την κοπέλα σε πλάνα από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας στα οποία εμφανιζόταν να βαδίζει μαζί με τον 27χρονο. Οδηγήθηκαν έτσι στο διαμέρισμά του, στα νοτιοδυτικά του Τόκιο. Κι εκεί βρέθηκαν μπροστά στη μακάβρια αποκάλυψη.

Η αστυνομία εκτιμά ότι ανάμεσα στα πτώματα είναι κι αυτό της 23χρονης που αναζητείται. Πιστεύεται ότι η νεαρή γνώρισε τον 27χρονο μέσω internet και σε site για ανθρώπους που θέλουν να αυτοκτονήσουν!

Η φρίκη

Όταν λοιπόν η αστυνομία έφτασε στο διαμέρισμα του 27χρονου Τακαχίρο Σιραϊσί, βρήκε τα εννέα διαμελισμένα πτώματα. Δυο από αυτά, ήταν αποκεφαλισμένα. Αμέσως, ο 27χρονος συνελήφθη.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Jiji, αστυνομικοί βρήκαν μεταξύ άλλων δυο κομμένα κεφάλια μέσα σε φορητά ψυγεία που χρησιμοποιεί κανείς για να κάνει πικνίκ.

Ο Σιραϊσί είπε, σύμφωνα με την αστυνομία, πως σκότωσε την 23χρονη την ημέρα που γνωρίστηκαν. Υποστήριξε επίσης ότι είχε πετάξει μέλη ανθρώπων που σκότωσε, στα σκουπίδια. Και αυτό προκαλεί φόβους πως ίσως υπάρχουν κι άλλα θύματα.

Στο διαμέρισμα βρέθηκε επίσης ένα πριόνι. Η αστυνομία πιστεύει πως είναι αυτό που χρησιμοποίησε ο 27χρονος για να διαμελίσει τα θύματά του. Εκτιμάται ότι τους διαμέλισε στο μπάνιο.

Τα μηνύματα με την 23χρονη

Η 23χρονη γυναίκα που έχει εξαφανιστεί είχε ανεβάσει στο λογαριασμό της στο twitter μήνυμα που έλεγε πως ήθελε να αυτοκτονήσει. «Ψάχνω κάποιον που θα πεθάνει μαζί μου» έγραφε. Έγραφε πως ήθελε να πεθάνει, αλλά φοβόταν να το κάνει μόνη.

Ο αδερφός της ειδοποίησε την αστυνομία για την εξαφάνισή της στις 24 Οκτωβρίου. Χρησιμοποίησε τους κωδικούς της στο twitter και ανακάλυψε πως αντάλλασσε μηνύματα με τον 27χρονο.

Οι γείτονες του Σιραϊσί φάνηκαν σοκαρισμένοι από τις αποκαλύψεις. Ένας από αυτούς τον χαρακτήρισε χαρούμενο και ευγενικό άνδρα. Κάποιοι από τους ενοίκους στην πολυκατοικία όπου έμενε ο 27χρονος είπαν ότι πρόσεξαν μια άσχημη μυρωδιά να βγαίνει από το διαμέρισμά του, τον περασμένο Αύγουστο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ και japantoday.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις