Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Φρίκη στην Ινδία: Πλήρωναν έως 15.500$ για να βιάζουν ανήλικα!

Ινδία
Φωτογραφία Αρχείου Reuters

Δεν χωράει ανθρώπινος νους τη φρίκη στην Ινδία. Πλούσιοι τουρίστες, πάνω από 65 ετών, πλήρωναν για να “παντρευτούν” ανήλικα κορίτσια. Μια βιτρίνα για το βιασμό των κοριτσιών.

Η φρικιαστική υπόθεση επανέρχεται στο φως μετά τη σύλληψη στην Ινδία οκτώ τουριστών. Όλοι τους κατάγονται από το Ομάν και το Κατάρ. Κατηγορούνται για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων κοριτσιών με την προκάλυψη λευκών γάμων.

Οι κατηγορούμενοι, πέντε πολίτες του Ομάν και τρεις του Κατάρ, συνελήφθησαν στη Χαϊντεραμπάντ, μια πόλη στη νότια Ινδία. Εκεί, οι προσαγωγές πλουσίων τουριστών που αναζητούν «συζύγους του ενός μήνα» είναι συχνές. Την παράνομη πρακτική αυτή ελέγχουν συμμορίες του οργανωμένου εγκλήματος.

Οι κατηγορούμενοι είναι όλοι τους πάνω από 65 ετών. Έκαναν θρησκευτικούς γάμους αυτού του είδους με ανήλικες Ινδές με την άφιξή τους στη χώρα, τον περασμένο μήνα.

Οι έφοδοι της αστυνομίας επέτρεψαν να απελευθερωθούν οκτώ ανήλικες μεταξύ 14 και 18 ετών από πανσιόν σε διάφορα σημεία στην πόλη. Πέντε ενδιάμεσοι, τρεις ιερωμένοι και τέσσερις ιδιοκτήτες πανσιόν συνελήφθησαν επίσης.

Σε βάρος των οκτώ τουριστών από το Ομάν και το Κατάρ απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απάτη, εξαναγκασμό σε δουλεία και βιασμό ανηλίκων.

Πληρώνουν έως 15.500$

«Οι Άραβες πληρώνουν από 4.500 μέχρι 15.500 δολάρια σε ενδιάμεσους για να τους βρουν κορίτσια για εφήμερους γάμους. Τους βοηθούν ιερωμένοι που κάνουν τις τελετές», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Β. Σατγιαναραγιάνα, ανώτερος αξιωματικός της αστυνομίας.

Γάμοι βιτρίνα για βιασμούς στην Ινδία

Η καταφυγή στην πορνεία είναι απαγορευμένη από το ισλάμ. Αυτού του είδους οι λευκοί γάμοι μικρής διάρκειας φαίνεται πως είναι ένας τρόπος παράκαμψης της απαγόρευσης. Όχι μόνο στην Ινδία.

Από την αρχή της συναλλαγής, είναι ήδη έτοιμα προς χρήση πιστοποιητικά γάμου και διαζυγίου τα οποία συνήθως υπογράφονται ταυτόχρονα!

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις