Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Φρικτό έγκλημα: Δύο 15χρονοι χτύπησαν μέχρι θανάτου με τούβλο 15χρονη

Από την εφημερίδα Daily Mail
Από την εφημερίδα Daily Mail
Η βόλτα που πήγε με τους φίλους της δυστυχώς έμελλε να είναι η τελευταία της. Κι ακόμη χειρότερος ήταν ο τραγικός και φρικιαστικός θάνατος που είχε από την μανία δύο συνομήλικων της αγορίων!

Η 15χρονη Ρεμπέκα Αϊλγορντ έφυγε το μεσημέρι του Σαββάτου για να πάει μια βόλτα με τους φίλους της στην μικρή πόλη Μάεστετζ της Νότιας Ουαλίας.
 
Οι ώρες περνούσαν όμως οι 15χρονη Ρεμπέκα δεν επέστρεψε στο σπίτι της. Η μητέρα της ανησυχούσε. Την έπερνε στο κινητό όμως τίποτα. Έτσι αποφάσισε να ενημερώσει την αστυνομία.
 
Από εκείνη την ώρα ξεκίνησαν οι έρευνες τόσο της αστυνομίας όσο και των κατοίκων της μικρής αυτής πόλης.
 
Όλοι ανησυχούσαν για την Ρεμπέκα αλλά κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως θα κατέληγε αυτή η υπόθεση.
 
Μετά από αρκετές ώρες και όταν πλέον είχε ξημερώσει Κυριακή η αστυνομία εντοπίζει ένα πτώμα νεαρής κοπέλας. Αμέσως σήμανε συναγερμός. Ο αστυνομικός διευθυντής το επιβεβαίωση. Ήταν η 15χρονη Ρεμπέκα.
 
Το όμορφο αυτό κοριτσάκι ήταν στο δάσος αιμόφυρτη, χτυπημένη μέχρι θανάτου με ένα τούβλο.
Το σοκ όμως για τους κατοίκους της κωμόπολης δεν τελείωσε με τον θάνατο της Ρεμπέκα αφού κανείς δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει ότι δράστες αυτού του φριχτού εγκλήματος ήταν δύο 15χρονοι! Η αστυνομία συνέλαβε τα αγόρια ως ύποπτους για την δολοφονία της έφηβης.
Το σημείο όπου βρέθηκε η άτυχη κοπέλα είναι πολύ δημοφιλές στους νέους, οι οποίοι μαζεύονται εκεί σχεδόν κάθε βράδυ.
 
Η οικογένεια της 15χρονςη είναι συγκλονισμένη από την στυγερή αυτή δολοφονία και δεν μπορούν πιστέψουν ότι κάποιος θα ήθελε να βλάψει την μικρή τους κορούλα….

Από την εφημερίδα Daily Mail.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε