Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Γάλλος φιλόσοφος ντρέπεται για τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ

Γάλλος φιλόσοφος ντρέπεται για τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ

“Ντροπή” αισθάνεται για τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ ο γάλλος φιλόσοφος Αντρέ Γκλικσμάν, όπως δήλωσε ο ίδιος σε γερμανική εφημερίδα.

Ο Γάλλος φιλόσοφος Αντρέ Γκλικσμάν δήλωσε σήμερα στην ηλεκτρονική έκδοση της Βερολινέζικης εφημερίδας Tagesspiegel ότι αισθάνεται ντροπή για τον ηθοποιό Ζεράρ Ντεπαρντιέ, στον οποίο απονεμήθηκε σήμερα η ρωσική υπηκοότητα με διάταγμα του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν.

“Ντρέπομαι γι’ αυτόν”, είπε ο Γκλικσμάν, κατηγορώντας τον ηθοποιό ότι διατηρεί στενή σχέση με τον Ρώσο πρόεδρο καθώς και με τον Ραμζάν Καντίροφ, τον φιλορώσο πρόεδρο της Τσετσενίας.

Χωρίς να δώσει διευκρινίσεις ο συγγραφέας κατηγόρησε τον ηθοποιό “ότι παίρνει χρήματα” από τον Καντίροφ, και τώρα πήρε και “διαβατήριο με μια έκτακτη παρέμβαση του Πούτιν”.

Ο Γκλικσμάν εξέφρασε πάντως την ελπίδα ότι η υποστήριξη της Ρωσίας προς το συριακό καθεστώς του Μπασάρ αλ Άσαντ και η καταδίκη του πανκ-ροκ συγκροτήματος Pussy Riot θα κάνουν το Γάλλο σταρ να αλλάξει γνώμη σχετικά με Ρωσία.
Ακόμα εξέφρασε την ελπίδα ότι “ο Ζεζάρ Ντεπαρντιέ θα αδράξει αυτή την ευκαιρία για να τα σπάσει με τον Πούτιν”.

Ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν χορήγησε σήμερα τη ρωσική υπηκοότητα στον Ζεζάρ Ντεπαρντιέ, κάνοντας μια εντυπωσιακή κίνηση εν μέσω της διαμάχης στη Γαλλία που αφορά την “φορολογική εξορία” του ηθοποιού αυτού, που είναι πολύ γνωστός στη Ρωσία και σε όλη την πρώην ΕΣΣΔ.

Διαβάστε
Ο Πούτιν έκανε Ρώσο τον Ντεπαρντιέ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε