Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Το Game of Thrones αντιγράφει το Shrek! Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Game of Thrones

Σκηνή του πέμπτου επεισοδίου του Game of Thrones είναι ολόιδια με σκηνή της ταινίας Shrek! Δείτε το ξεκαρδιστικό viral βίντεο.

Την ώρα που επικρατεί πανικός για τη νέα διαρροή επεισοδίου του Game of Thrones, ένα ξεκαρδιστικό βιντεάκι κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου.

Το πρώτο χτύπημα για την HBO ξεκίνησε όταν χάκερς έκλεψαν υλικό από την εταιρεία και απειλούσαν ότι θα βγάλουν υλικό στη φόρα. Το δεύτερο χτύπημα ήρθε από γκάφα της HBO España. Το επεισόδιο “Ο θάνατος είναι ο εχθρός”, διέρρευσε στο διαδίκτυο πέντε μέρες πριν την επίσημη τηλεοπτική του μετάδοση. Ο λόγος; Eργαζόμενος ανέβασε κατά λάθος το επεισόδιο στις πλατφόρμες HBO Nordic και HBO España.

“Μάθαμε ότι το επικείμενο επεισόδιο του Game of Thrones αναρτήθηκε κατά λάθος για σύντομο χρονικό διάστημα στις πλατφόρμες HBO Nordic και HBO España. Το λάθος φαίνεται να προέρχεται από έναν τρίτο προμηθευτή και το επεισόδιο κατέβηκε μόλις έγινε γνωστό. Αυτό το περιστατικό δεν συνδέεται με το πρόσφατο στο διαδίκτυο στην HBO στις ΗΠΑ”, είχε αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση η HBO.

Και μέσα σε όλη αυτήν την αναστάτωση, κυκλοφορεί ένα βιντεάκι στο διαδίκτυο που χαρίζει άφθονο γέλιο σε όλους τους φανς. Αυτή τη φορά, το πέμπτο επεισόδιο του Game of Thrones… αντέγραψε την ταινία Shrek στη σκηνή με τον Drogon! Kαλά ακούσατε! Η σκηνή  που ο Τζον Σνόου συναντά τον Drogon, τον κοιτά στα μάτια με δέος, τον χαϊδεύει και τον τιθασεύει έγινε η αφορμή για το viral βίντεο.

Όσο για το Shrek, αν θυμάστε είχε και εκεί έναν δράκο! Ο Σρεκ, ένα άσχημο τέρας αναστατώνεται από την ξαφνική εισβολή στην οικία του πλήθους παραμυθένιων χαρακτήρων -ανάμεσά τους και ένα γαϊδούρι. O μόνος τρόπος για να γλιτώσει από τους ενοχλητικούς «συγκατοίκους» είναι να ελευθερώσει την όμορφη πριγκίπισσα Φιόνα, από τον μακρινό επικίνδυνο πύργο και τον δράκο του.

Τι κοινό υπάρχει ανάμεσα στο Got και το Shrek; Ο δράκος και το γαϊδούρι…

Δείτε το viral βίντεο και θα καταλάβετε:

Game of Thrones vs. Shrek

Did Game of Thrones recreate this scene from Shrek?

Gepostet von Know Your Meme am Mittwoch, 16. August 2017

 

“Όταν έχω δει το Shrek πιάνεται ότι έχω δει και το Game of Thrones;”, σχολιάζουν κάτω από το βίντεο…

Video Credits: Know Your Meme/fb

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις