Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Γάμος Πίπα Μίντλετον: Το πρώτο φιλί! Φρενίτιδα για τον γάμο της χρονιάς!

Φωτογραφία: Reuters
Φωτογραφία: Reuters

– Έφτασε στην ώρα της η Pippa Middleton στην εκκλησία και παντρεύτηκε τον πολυεκατομμυριούχο σύντροφό της, Τζέιμς Μάθιους
– Μόλις… 40.000 λίρες κοστίζει η λευκή τουαλέτα που επέλεξε η αδελφή της Δούκισσας του Κέιμπριτζ
– Με τον αδελφό του, Πρίγκιπσα Ουίλιαμ, κατέφθασε ο Πρίγκιπας Χάρι και χωρίς την σύντροφό του, ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ
– Έκλεψαν την παράσταση τα… πριγκιπικά παρανυφάκια Τζορτζ και Σάρλοτ!

Φρενίτιδα στη Μεγάλη Βρετανία για τον γάμο της χρονιάς! Η μικρή αδελφή της Κέιτ Μίντλετον, Πίπα, παντρεύεται σήμερα και όπως είναι λογικό δεν υπάρχει… κανένα άλλο θέμα συζήτησης στη χώρα. 

Από νωρίς κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες από την άφιξή της, με την ίδια να φτάνει και να είναι εκθαμβωτική μέσα στην πανάκριβη, λευκή της τουαλέτα! 

Η Πίπα διαφοροποιείται από την αδελφή της στο φόρεμα, αφού επέλεξε τον διάσημο βρετανό σχεδιαστή Giles Deacon, ο οποίος σχεδίασε για την… νυφούλα μια δημιουργία η οποία φυσικά πέρασε από την έγκριση των δύο αδελφών!

“Η Πίπα ήθελε κάτι κλασικό, αλλά και κάπως τολμηρό για να αντανακλά την προσωπικότητά της” δήλωσε μια φίλη της, με το γαμήλιο φόρεμα να κοστολογείται στις 40.000 λίρες και την Πίπα να το συνδυάζει με χειροποίητες γόβες Manolo Blahnik.

Όπως και η αδελφή της, η Πίπα θα φορέσει ένα δεύτερο φόρεμα στην δεξίωση που θα ακολουθήσει, δημιουργία του ίδιου σχεδιαστή.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την άφιξη της Πίπα Μίντλετον

 

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, επέλεξε ένα φόρεμα σε σομόν αποχρώσεις κι ένα ασορτί και ιδιαίτερο καπέλο.

Πρωταγωνίστησαν τα μικρά!

Στο γάμο… συμμετέχουν και τα δύο ανιψάκια της Πίπα, τα παιδιά δηλαδή του Πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον.

Ήδη έχουν κυκλοφορήσει οι πρώτες φωτογραφίες του Τζωρζτ και της Σάρλοτ, με τα νεότερα μέλη της βασιλικής οικογένειας να είναι αξιολάτρευτα!

Η διάρκειας 60 λεπτών γαμήλια τελετή της Πίπα Μίντλετον ξεκινά… ασυνήθιστα νωρίς. Της Κέιτ είχε ξεκινήσει μισή ώρα νωρίτερα, με τις ώρες του γάμου να έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τα δύο… πριγκιπόπουλα που θα συμμετέχουν στην τελετή και συνεπώς μετά θα πρέπει να πάρουν τον… υπνάκο τους!

Δείτε τις φωτογραφίες του Τζωρτζ και της Σάρλοτ

Η Κέιτ Μίτνλετον με την κόρη της, πριγκίπισσα Σάρλοτ και τα υπόλοιπα παρανυφάκια

Που είναι η Μέγκαν;

Ένα από τα πιο… καυτά ζητήματα του γάμου, είναι το αν τελικά θα δώσει το παρών η σύντροφος του Πρίγκιπα Χάρι. Οι πληροφορίες που είχαν δει το “φως” της δημοσιότητας την περασμένη εβδομάδα, ανέφεραν πως η Πίπα είχε δώσει… εντολή να μην παρευρεθεί στο γάμο η γνωστή ηθοποιός Μέγκαν Μαρκλ.

Ο λόγος; Το ότι πριν από μερικά χρόνια, στον γάμο της της Κέιτ Μίντλετον με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ η Πίπα είχε καταφέρει να “επισκιάσει” την αδερφή της με την εντυπωσιακή παρουσία της και μάλλον σκέφτηκε πως δεν θα ήθελε να συμβεί το ίδιο και στον… δικό της γάμο!

Σημερινές πληροφορίες, πάντως, ανέφεραν πως ο Πρίγκιπας Χάρι ήταν αποφασισμένος να αγνοήσει την παραπάνω “εντολή” και να συνοδευτεί… κανονικότατα από την σύντροφό του!

Ο ίδιος, ωστόσο, κατέφθασε στην τελετή με τον αδελφό του, Πρίγκιπα Ουίλιαμ και οι πληροφορίες αναφέρουν πως η σύντροφός του δεν έδωσε το παρών στην γαμήλια τελετή και θα παρευρεθεί στην δεξίωση που ακολουθεί.

Δείτε τις φωτογραφίες

Καλεσμένος στον γάμο είναι και ο γνωστός Ελβετός τενίστας, Ρότζερ Φέντερερ, ο οποίος συνοδεύεται από την σύζυγό του, Mirka.

Φωτογραφίες: Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε