Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

George Simon: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο γιος του μεγιστάνα των Accessorize

Accessorize
Πηγή φωτογραφίας: The Sun

Συντετριμμένος είναι ο μεγιστάνας της αυτοκρατορίας Monsoon και Accessorize, Peter Simon, μετά τον θάνατο του γιου του, George.

O George Simon, γιος του μεγιστάνα των Monsoon και Accessorize, άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, το περασμένο Σάββατο (30.09.2017). Ωστόσο, η είδηση της τραγωδίας έγινε γνωστή σήμερα.

Ο 32χρονος, ο οποίος ζούσε στο Λονδίνο, ήταν μόνος του, όταν καρφώθηκε σε δέντρο με την Πόρσε 911 Turbo, στο West Sussex.

Άνθρωπος του περιβάλλοντος της οικογένειας, τόνισε πως ο μεγιστάνας είναι συντετριμμένος. Όσο για τον George Simon, ο ίδιος άνθρωπος ανέφερε πως επρόκειτο για έναν έμπειρο οδηγό. «Φαίνεται απλά ότι έχασε τον έλεγχο της Πόρσε. Δεν έπινε, δεν έπαιρνε ναρκωτικά».

Η οικογένεια του μεγιστάνα των Accessorize

Ο Peter Simon και η επί 20 χρόνια σύζυγός του Kate απέκτησαν 4 παιδιά (George, Zara, Jessica, Camilla). To ζευγάρι χώρισε το 2000 και η Kate πήρε με το διαζύγιο 25 εκατομμύρια λίρες. Αν και κρατούσε πάντα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή, η Kate έγινε πρωτοσέλιδο για τη σχέση της με τον James Hewitt, πρώην εραστή της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Η κόρη του Peter Simon, Zara, είχε τραυματιστεί σοβαρά όταν έπεσε από μπαλκόνι νυχτερινού κέντρου διασκέδασης στην Ίμπιζα το 2012.

Με πληροφορίες από Daily Mail, Sun

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις