Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Γιαγιά πέταξε το εγγονάκι της από τον 5ο όροφο!

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα ανήλικο κοριτσάκι, όταν η γιαγιά του το πέταξε από τον 5ο όροφο του εμπορικού καταστήματος που είχαν πάει για βόλτα…

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα ανήλικο κοριτσάκι, όταν η γιαγιά του το πέταξε από τον 5ο όροφο του εμπορικού κέντρου που είχαν παέι για ψώνια. Το άτυχο παιδί έπεσε στη διάβαση πεζών και βρήκε το θάνατο.

 
Τρομοκρατημένοι οι αυτόπτες μάρτυρες παρακολουθούσαν έντρομοι τη σκηνή και είδαν την 50χρονη Carmela Dela Rosa να πιάνει το κοριτσάκι που ήταν μόλις 2,5 χρόνων και να το πετά στο κενό.
 
Το κοριτσάκι έπεσε με το κεφάλι στο δάπεδο και έχασε τις αισθήσεις του. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Inova Fairfax Hospital στη Βιρτζίνια, με ισχυρά τραύματα και εκεί άφησε την τελευταία του πνοή.
 
Η γιαγιά που είχε πάει μαζί με τα παιδιά της και την εγγονή της για ψώνια στο εμπορικό κέντρο, οδηγήθηκε στην ασφάλεια και βρέθηκε ενώπιον του δικαστηρίου. Αρχικά κατηγορήθηκε για ισχυρή βλάβη, αλλά τελικά θα αντιμετωπίσει την κατηγορία της δολοφονίας.
 
Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος για τον οποίο πέταξε το κοριτσάκι στο κενό, ούτε έχει εντοπιστεί από τις κάμερες ασφαλείας η στιγμή της πτώσης του παιδιού. Παρόλα αυτά, υπάρχουν οι μαρτυρίες των ανθρώπων που είδαν το περιστατικό και φαίνονται αρκετές για να την καταδικάσουν.

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε