Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Γιατρός απείλησε αστυνομικό: “Αν ποτέ γίνεις ασθενής μου θα φροντίσω να πεθάνεις”!

Έτρεχε υπερβολικά και ο αστυνομικός θα του έκοβε κλήση. Όμως ο γιατρός βγήκε εξοργισμένος από την πανάκριβη Porsche του και τον απείλησε κανονικότατα…
Όλα αυτά έγιναν στην Βρετανία. Σε κεντρικό μεγάλο αυτοκινητόδρομο του Σάσεξ ο δρ. Ντέιβιντ Χιλ είπε να το πατήσει το γκάζι αρκετά παραπάνω. Όμως σε κάποιο σημείο του δρόμου υπήρχε μπλόκο της αστυνομίας.
 
Μόλις λοιπόν ο αστυνομικός τράβηξε φωτογραφία την Porsche που πήγαινε με χίλια ο γιατρός σταμάτησε και βγήκε από το αμάξι του.
 


 

Πλησίασε τον αστυνομικό και χτύπησε το χέρι του στο περιπολικό για να τον φοβίσει. Μάλιστα γύρισε και κοίταξε τον αστυνομικό και του είπε: “Αν κάποια στιγμή έρθεις στο νοσοκομείο ως ασθενής θα φροντίσω να πεθάνεις”.
 
Το θέμα έφτασε στο Γενικό Ιατρικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου που έκπληκτοι οι υπόλοιποι συνάδελφοι του γιατρού άκουγαν το περιστατικό.
 
Μάλιστα ο συγκεκριμένος γιατρός λίγη ώρα πριν απειλήσει τον αστυνομικό αυτό είχε απειλήσει και μια γυναίκα τροχονόμο που του είχε κόψει κλήση πάλι για υπερβολική ταχύτητα.
 
Όμως φαίνεται πως ο οξύθυμος γιατρός δεν έκανε μόνο αυτά.
 
Τον Ιανουάριο του 2009 είχε κληθεί να πάει σε ένα σπίτι να δει μια ασθενή που είχε τραυματιστεί και δεν ήθελε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Έτσι τον κάλεσαν για να πάει εκεί και να την πείσει να μπει στο ασθενοφόρο.
 
Όπως δήλωσε μια νοσοκόμα που ήταν μπροστά στο περιστατικό, όταν έφτασε εκεί ο γιατρός ακούστηκε να λέει “Δεν έχω χρόνο για τέτοια”. Στην συνέχεια, είπε η νοσοκόμα έβαλε το χέρι του στον ώμο της κοπέλας και με την βία την έσπρωξε να μπει στο ασθενοφόρο. Μέχρι εκείνη την ώρα η κοπέλα ούρλιαζε και έλεγε πως δεν θα πάει.
 
Έτσι ο γιατρός την έσπρωξε να ανέβει στο ασθενοφόρο με τόση δύναμη που η κοπέλα έπεσε κάτω στα γόνατα. “Το προσωπικό του ασθενοφόρου που ήταν μαζί μας, είπε η νοσοκόμα, δεν πίστευαν στα μάτια τους με αυτά που έβλεπαν”.
 
 
Ο γιατρός παραδέχθηκε μέχρι στιγμής ότι μίλησε άσχημα στην κοπέλα αλλά δεν την έσπρωξε. Μάλιστα παραδέχθηκε ότι επιτέθηκε φραστικά τους δύο αστυνομικούς και ότι απείλησε τον ένα.
 
Τώρα το Ιατρικό Συμβούλιο περιμένει να ακούσει και τους μάρτυρες για να βγάλει την απόφαση του αν και θεωρείται βέβαιο πως ο γιατρός αυτός θα καταλήξει στο…σπίτι του!
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε