Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Γίνετε για λίγο πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον!

REUTERS
Θέλετε να νιώσετε όπως την Κέιτ Μίντλετον και να παντρευτείτε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ; Αν η απάντηση σας είναι ναι τότε η λύση υπάρχει….

Περιήγηση στο Λονδίνο με θέμα τον επικείμενο βασιλικό γάμο του πρίγκιπα Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον θα προσφέρει στις απαρηγόρητες νεαρές Γερμανίδες τουριστικό πρακτορείο.
 
Ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός οργανισμός στην Ευρώπη, ο ΤUI, ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει έναν περιορισμένο αριθμό “θεματικών πακέτων”, αξίας 295 ευρώ, που θα απευθύνεται σε όσες Γερμανίδες θέλουν να συμμετάσχουν στο ιστορικό αυτό γεγονός, που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Απριλίου στο Λονδίνο.
 
Το πακέτο περιλαμβάνει διαμονή σε ξενοδοχείο και περιήγηση στη βρετανική πρωτεύουσα με θέμα “Ουίλιαμ και Κέιτ” με στάσεις σε χώρους οι οποίοι συνδέονται με το ζευγάρι.
 
Τα αεροπορικά εισιτήρια θα τα πληρώνουν οι ενδιαφερόμενες.
 
Στα…αξιοθέατα που θα μπορούν να απολαύσουν οι συμμετέχουσες στην περιήγηση, είναι το κοσμηματοπωλείο Garrard, που δημιούργησε το δακτυλίδι αρραβώνων της πριγκίπισσας Νταϊάνας, το οποίο τώρα φοράει η Κέιτ, και το Αβαείο Γουεστμίνστερ όπου θα τελεστεί ο γάμος.
 
Οι τουρίστριες θα επισκεφτούν και το κατάστημα Jigsaw, όπου εργαζόταν η Κέιτ, τη λέσχη όπου συχνάζουν οι νεαροί βρετανοί γαλαζοαίματοι, ενώ φυσικά θα περάσουν και από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.
 
Το πακέτο του Σαββατοκύριακου περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, και εισιτήρια για τον Πύργο του Λονδίνου, δύο αναμνηστικές κούπες με τον Ουίλιαμ και την Κέιτ και συνδρομή στο περιοδικό λάιφσταϊλ, “Gala.”
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε